Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Ποιοί προάγονται, ποιοί αποστρατεύονται

Κρίση Αντιστρατήγων Ελληνικής Αστυνομίας
Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους Αντιστράτηγους, ως ακολούθως:

Οι πολιτικοί των 280.000 ευρώ

Του Δημήτρη Νίκογλου
Κάποτε τους πολιτικούς ανάλογα της ιδεολογίας που εξέφραζαν τους κρεμούσαμε και την ανάλογη ταμπέλα, αριστερός, δεξιός, κεντρώος, πράγμα που σήμερα είναι παρακινδυνευμένο.

Τι Σιβηρία τι Κιλκίς, το ίδιο πράγμα!

Φωτογραφία: Γιάννης Γεωργιάδης
Στο δρόμο για τη Δοϊράνη, στο ύψος του Μεταλλικού, πριν λίγες ημέρες το τοπίο θύμιζε Σιβηρία… Στο βάθος είναι η βιομηχανική περιοχή Σταυροχωρίου Κιλκίς.

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Ομιλία του Γιώργου Φραγγίδη στην Κεντρική Επιτροπή του Πασοκ
Έχοντας ακόμα νωπό το σοκ από την εκλογή του Τραμπ στις ΗΠΑ και με δεδομένη πλέον την άνοδο του λαϊκισμού και των ακροδεξιών δυνάμεων σε όλη τη Δύση, είναι απαραίτητη η επαρκής ανάλυση από μέρους μας των νέων συνθηκών σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Δύο στα δύο ο "Αετός" Κιλκίς



Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Ξεκίνημα του 2ου γύρου για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ με την ανδρική ομάδα να αγωνίζεται τυπικά εντός έδρας στο γυμναστήριο του Καμπάνη με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς.

Δημήτριος Υψηλάντης: "Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας"

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα».
Δημήτριος Υψηλάντης
1. Ο Δημήτριος Υψηλάντης και η Α΄ Εθνοσυνέλευση
Η παρουσία των σημερινών θεσμικών στην επέτειο των 195 ετών από την Α΄ Εθνοσυνέλευση, μας φέρνει στη σκέψη την αναπόφευκτη σύγκριση. Τότε οι πρόγονοί μας διακήρυτταν τα εξής: 

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους

Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους με θέμα τον ανώδυνο τοκετό διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με τη μαία-σύμβουλο διατροφής Αναστασία Σταμκοπούλου.

Το Tae Kwon Do και οι ρίζες του από το Καράτε


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Οι δύο από τις πιο δημοφιλείς πολεμικές τέχνες το Karate και το Tae Kwon Do προήλθαν μέσω γνώσεων από την Κίνα του Kung Fu, στην Ιαπωνία του Karate και από εκεί στην Κορέα του Tae Kwon Do.

Παρατείνεται η συλλογή δειγμάτων θανατωμένων κόκκινων αλεπούδων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής για την ενημέρωση των κυνηγών, των φυλάκων θήρας και των συνεργείων δίωξης σχετικά με την παράταση συλλογής δειγμάτων θανατωμένων αλεπούδων στο πλαίσιο της αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών κατά της λύσσας:

Ελληνική πατέντα: Tεχνολογία αιχμής στα φωτοβολταϊκά

Το FIAT 500L με τις ενσωματωμένες φωτοβολταϊκές διατάξεις



Διατάξεις εύκαμπτων εκτυπωμένων φωτοβολταϊκών, που αναπτύχθηκαν και παρήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, ενσωματώθηκαν στην οροφή του δημοφιλούς αυτοκινήτου στο πλαίσιο μεγάλου ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος με συντονιστή το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, παρέχοντας ενέργεια για ψύξη, θέρμανση και φωτισμό στο εσωτερικό του οχήματος.