Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η ομάδα Boccia του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στην Πολωνία

Υπογράφει ο Γιοβάς Δ. Χρήστος
Καθηγ. Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής ΚΚΣ Κιλκίς
Την ερχόμενη Πέμπτη,6 του Οκτώβρη αναχωρεί η ομάδα Boccia του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς για το διεθνές τουρνουά, στο Poznan της Πολωνίας.
Η αποστολή, αποτελούμενη από πέντε αθλητές, ωφελούμενους του Κέντρου και ισάριθμους συνοδούς θα αγωνιστεί με αντίστοιχες από την Τουρκία,τ η π.Γ.Δ.Μ., τη Βουλγαρία και τη διοργανώτρια Πολωνία.

Αστυνομικοί Κιλκίς: "Βοηθήστε, ...μπορείτε"

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Αναμένοντας την πολυδιαφημιζόμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η Ένωσή μας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και πιέζει προς πόσα κατεύθυνση μέχρι και την τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί αλλαγή στο αρχικό σχέδιο που προβλέπεται για την Δ.Α Κιλκίς, προσβλέποντας στην ίδρυση ενός ενδυναμωμένου Αστυνομικού Τμήματος στα διοικητικό όρια του νομό Κιλκίς με το νομό Θεσσαλονίκης συγχωνεύοντας Α.Τ. Νέας Σάντας και Α.Τ. Μαυρονερίου και την παραμονή των Συνοριακών Τμημάτων Πολυκάστρου και Αξιούπολης ως έχουν.

Οι αστυνομικοί ενημερώνουν συνέχεια, αλλά...

Ενημερωτικές διαλέξεις σε Κ.Α.Π.Η. και σε χώρους που συχνάζουν ηλικιωμένα άτομα για τους τρόπους πρόληψης και αποφυγής εξαπάτησης τους, πραγματοποίησαν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε διάφορες περιοχές της Πιερίας.

Σύσταση σχολικού δικτύου εξ αποστάσεως Επικοινωνίας - Ενημέρωσης

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων σας καλούμε να μεριμνήσετε για την: