Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Στη δημοσιότητα 13.730 οφειλέτες με χρέη άνω των 150.000 ευρώ

Τα ονόματα 13.730 οφειλετών του δημοσίου, φυσικών και νομικών προσώπων, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ, ανήρτησε στο διαδίκτυο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Επανασύσταση Β' Ομάδας στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού των Τμημάτων Υποδομής είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας για τους υπευθύνους μιας οργανωμένης Ακαδημίας .

Δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για όλη την περίοδο 2016-2017

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center ανακοινώνει Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για όλη την περίοδο 2016-2017 (από 1/9/2016 έως το καλοκαίρι του 2017).

Ο πόντιος υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ζαχαριάδης περνά από το Δροσάτο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου υποδέχεται στην είσοδο του χωριού μαζί με τον πρόεδρο κ.Τερζενίδη και τον αντιδήμαρχο Δοιράνης κ. Σισμανίδη τον Πόντιο Υπερμαραθωνοδρόμο Γιώργο Ζαχαριάδη που έτρεξε από την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά (Βέρμιο) έως την Ιερά Μονή Παναγίας Γουμερά στην Μακρυνίτσα Σερρών μια απόσταση 171 χιλ. και αφιέρωσε μαζί με τον Γ. Πουλαντζακλή "Εις Δόξαν Εκείνης",

Η απλή αναλογική και η ισότητα της… πολιτικής παραλογίας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης, σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό της Αθήνας, διατύπωσε μια σειρά ενστάσεις για την καθιέρωση της απλής αναλογικής. Ανάμεσα στα άλλα έθεσε και θέμα “αντισυνταγματικότητας” του συγκεκριμένου εκλογικού συστήματος.

Αυλαία θερινού κινηματογράφου Κιλκίς ''Δημήτρης Ζωηρός''

Με τις ''Γυναίκες του τελευταίου ορόφου'' και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου άνοιξε η φετινή αυλαία του θερινού κινηματογράφου ''Δημήτρης Ζωηρός'' του Δήμου Κιλκίς.

Υποδοχή ιερού Λειψάνου Αγίου Αλεξάνδρου Σβιρ πάσης Ρωσσίας στον Όσιο Νικόδημο

Ανακοίνωση Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου
Μέσα σέ ἀτμόσφαιρα συγκίνησης καί κατάνυξης ὑποδεχθήκαμε ἕνα ἀπότμημα ἀπό τό ἱερό λείψανο τοῦ ἁγίου Ἀλεξάνδρου τοῦ Σβίρ. Ἡ Μονή τῆς Ἁγίας Τριάδος - ἁγίου Ἀλεξάνδρου τοῦ Σβίρ βρίσκεται στά βόρεια τῆς Ρωσσίας, μετά τήν ἁγία Πετρούπολη. 

Εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιουλίου τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, που ιδρύθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1994 από την πρώτη αιρετή νομαρχιακή αυτοδιοίκηση με πρωτεργάτη το Γ.Φλωρίδη και τον Κ.Μιχαηλίδη, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες κατασκευής ασφαλτοτάπητα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου

Εργασίες κατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου, από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και για δυο εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της εργολαβίας ετήσιας συντήρησης και έκτακτων επεμβάσεων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης.

Ο Άθλος Κιλκίς στο 6ο International Night Boxing στην Ασπροβάλτα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 2 Ιουλίου 2016 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβάλτα η 6η διεθνής βράδια επίλεκτων αθλητών kick boxing. Στην βραδιά αυτή συμμετείχαν αθλητές από σωματεία της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού με ηχηρή συμμετοχή των Σκοπίων και της Σερβίας.

Πληρωμές 4,9 εκατ. ευρώ για μεταποίηση αγροτικών προϊόντων

Υπεγράφησαν την εβδομάδα αυτή από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, οι αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η πληρωμή της δημόσιας ενίσχυσης συνολικού ποσού 4,9 εκατ. ευρώ σε 25 επενδυτικά σχέδια στον τομέα μεταποίησης γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων (οπωροκηπευτικά, ελαιοτριβεία, οινοποιεία, μονάδες τυποποίησης κρεάτων κ.α.).

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 35χρονου και ενός 43χρονου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

"Ένα ερώτημα στο όπως φαίνεται... ξετσίπωτο Δημόσιο"

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Με αφορμή συνέντευξη του κ. Τσουκαλά, καλό είναι να ξανατεθεί ένα ερώτημα στο όπως φαίνεται... ξετσίπωτο Δημόσιο!

Απατεώνες εξαπάτησαν ιερέα στο Κιλκίς με δήθεν επικείμενο “κούρεμα” καταθέσεων

Η μεθοδική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 5 περιπτώσεων τηλεφωνικής απάτης και μίας απόπειρας, το περασμένο καλοκαίρι σε Κιλκίς, Ξάνθη, Ηλεία, Ζάκυνθο και Ροδόπη.

Υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις και μηχανογραφικού Ελλήνων του εξωτερικού

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι Έλληνες του εξωτερικού, που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις τμημάτων και σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν, από 7 μέχρι και 14 Ιουλίου 2016.

Στο στόχαστρο «κιτρινιστών» η ALUMIL για λίγες εκατοντάδες …ευρώ!

Πηγή: alunet.gr
Ένα «κίτρινο» δημοσίευμα την εβδομάδα αυτή σε ένα «ενημερωτικό» site που είχε στόχο την ALUMIL και το οποίο αναπαράχθηκε με την δημοφιλή – στην χώρα μας – μέθοδο του copy/paste από μερικά άλλα αμφιβόλου δημοσιογραφικής δεοντολογίας sites και blocks (κάποιο μάλιστα έγραψε «αποκλειστικά» ότι έγινε και αίτηση πτώχευσης!), σίγουρα αναστάτωσε τον κλάδο λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του φανταστικού showroom της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, του μεγαλύτερoυ και πληρέστερoυ εκθεσιακού χώρου κουφωμάτων της Ελλάδoς.