Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Νέο απόκτημα για τον Κιλκισιακό ο Κώστας Ραφαηλίδης

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Κώστα Ραφαηλίδη. Ο Κιλκισιώτης αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας της ΑΠΕ Λαγκαδά. Κώστα καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!

Συνελήφθη παιδεραστής στην Καλλιθέα – Προσέγγιζε τα θύματα μέσω εφαρμογής για κινητά

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 23-12-2015 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 56χρονος ημεδαπός, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς (Video)




Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος,  αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου:
«Ἀδελφοί μου καί τέκνα μου ἐν Κυρίῳ ἀγαπητά, “Μέγα καὶ παράδοξον θαῦμα τετέλεσται σήμερον! Ἦλθε γὰρ ἡ προσδοκία τῶν ἐθνῶν’. Ὁ ἱερός ὑμνωδός τῆς Ἁγίας μας Ἐκκλησίας μᾶς παροτρύνει νά ψάλλουμε ὅτι μέγα καί παράδοξο γεγονός συντελεῖται σήμερα, καθώς ἦλθε στόν κόσμο ἡ ἐλπίδα κι ἡ ἀπαντοχή τῆς οἰκουμένης.

Κάλαντα και χοροί στους υπονομευτές και τους αρνητές.....

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Τα κάλαντα είναι μία πολύ ευχάριστη στιγμή της ζωής των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος ότι είναι ταυτόχρονα και σπουδαία αφού μέσω της παράδοσης αυτής, λες τόσα πολλά με τόσα λίγα λόγια. Επιπλέον ο χορός είναι μία ανώτερη έκφραση του ανθρώπου. Θα ήταν χρήσιμο να γίνει ανάγνωση των όσων γράφει ο Πλάτωνας για το χορό και τη σημασία του για την ανθρώπινη κοινωνία. Ωστόσο και τα κάλαντα και ο χορός δεν πρέπει να αποτελούν μέσο για εξυπηρετήσεις, υλοποίηση συμφερόντων και πράξεις που δεν αρμόζουν στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Σημαντική ενίσχυση για τον Κιλκισιακό: Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Παπαδόπουλος

Σπύρος Ματεντζίδης
Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ! Ο Σπύρος Ματεντζίδης δείχνει και πάλι την μεγάλη του αγάπη για τον Κιλκισιακό, καθώς άκουσε τη καρδιά του και μετά από έξι μήνες απουσίας επιστρέφει στην πόλη του! Ο ηγέτης επέστρεψε!

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν Σκοπιανό γιατί κουβαλούσε παράνομα δύο Σέρβους

Συνελήφθη προχθές (24-12-2015) το βράδυ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 47χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς είχε επιβιβάσει στο όχημα του, 2 υπηκόους Σερβίας ηλικίας 25 και 42 ετών, χωρίς να διαθέτουν να νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα παραμονής στη χώρα, διευκολύνοντας την παράνομη είσοδο και προώθηση τους στο εσωτερικό της χώρας. 

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα, χορεύει και σας προσκαλεί



Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα σας προσκαλεί στον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό του που θα διοργανώσει το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παντελεήμονα με ώρα έναρξης τις 21:00.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Καταβάλλεται επίδομα 600 ευρώ μέχρι 31 Δεκεμβρίου – Ποιοι το δικαιούνται

Στα τέλη του χρόνου λήγει η προθεσμία που ξεκίνησε την 1η/9/2015 για την κατάθεση αιτήσεων για την «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015» που φτάνει έως και τα 600 ευρώ.

Πρόγραμμα ακολουθιών από Χριστούγεννα έως Πωτοχρονιά στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Οι Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς χορεύουν, το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015


Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στη Φύσκα Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Φυσκιωτών Κιλκίς
'Επειτα από σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Φυσκιωτών, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 4.00 το απόγευμα.