Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Προετοιμάζεται για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς στο ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο Μιχάλης Αναστασιάδης, ενώ δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί και από ένα νέο μέλος στο τεχνικό team που θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον, με τον Σάκη Σημαιοφορίδη στην θέση του τεχνικού συμβούλου και τον Μάκη Μωυσίδη σε αυτήν του προπονητή τερματοφυλάκων.

"Μόνο καλά λόγια ακούμε για τον Περικλή"

Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Βουλευτής Κιλκίς
"Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιατρού και Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Περικλή Κολότσιου. Μόνο καλά λόγια ακούμε από τον κόσμο που τον γνώρισε ως Ιατρό αλλά και ως Άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πραγματικά ανεξάρτητος με ίση αντιμετώπιση απέναντι σε όλους και με πίστη στην ενότητα των Ελλήνων.

"Αιωνία η μνήμη σου Περικλή"

"Ο Δήμαρχος Κιλκίς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του φίλου Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου.

Αν έχετε στα σπίτια σας αυτά τα ελαιόλαδα, πετάξτε τα

Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγει για την καταπολέμηση της νοθείας και την προστασία της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου, ενημερώνει τους Έλληνες καταναλωτές ότι, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ και σε συνεργασία με τη Β’ Υποδιεύθυνση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, εντοπίσθηκαν οι παρακάτω δύο επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων, στην περιοχή της Ιωνίας Θεσσαλονίκης.
1. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΩΝΙΑΣ Α.Ε.Ε.Β.Ε., με έδρα στο 9ο χλμ της Περιφερειακής Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και
2. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Π.Α.Π.Ε. Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα στο 9ο χλμ της Περιφερειακής Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εγώ επιλέγω να ζήσω, φίλε Γερμανέ.

Της Βίκυς Μαυρογονάτου
Νέοι όροι, νέοι αριθμοί, στηριζόμενοι στους παλιούς. Συνέχιση λιτότητας, συνέχιση εξάντλησης των αδυνάτων. Άλλοι μια φορά νικητές, οι ¨φίλοι¨ μας Γερμανοί. Νικητές σε έναν πόλεμο οικονομικό. Κέρδισαν οι ¨φίλοι¨ μας ακόμη μια μάχη. Γεμίζουν τους υπολογιστές τους με εκατομμύρια, δισεκατομμύρια, νούμερα που δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ. Χρήματα φαντάσματα που μεταφέρονται λογιστικά από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, χωρίς αντίκρισμα, χωρίς ανάπτυξη. Χρήματα που δίνονται και παίρνονται με τόση ευκολία με εγγυήσεις. 

ΙΚΑ: Νέα παράταση προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών

Από την Διοίκηση του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. ανακοινώνεται ότι, λόγω της ειδικής τραπεζικής αργίας που η λήξη της παρατάθηκε μέχρι 13/07/15, η προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων που έληγε την 30/06/2015 και είχε παραταθεί μέχρι την 10/07/15, παρατείνεται εκ νέου μέχρι την Πέμπτη 16/07/2015, ήτοι μέχρι την τρίτη (3η) εργάσιμη ημέρα από την λήξη της ειδικής τραπεζικής αργίας.

Συμπιλίδης: "Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, φίλε Περικλή"

Για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΛΟΤΣΙΟΥ ο Γιώργος Συμπιλίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Φίλε, Συνάδελφε,
Υπηρέτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΠΕΡΙΚΛΗ,
Κ Α Λ Ο   Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο. 
Εκ βάθους καρδίας,
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου."

Ο "Χαΐνης" Δημήτρης Αποστολάκης, μιλά στη Γνώμη


"Ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του Περικλή Κολότσιου"

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, συγκλονισμένο από την αγγελία θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και αποφασίζει στην εξόδια ακολουθία να εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδη Βλαδίμηρο, καθώς και να προσφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς το ποσό των 50€ αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος.

"Καλό κατευόδιο φίλε Περικλή"

Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Αγαπημένε συνεργάτη και φίλε Περικλή
Υπηρέτησες την κοινωνία μας και τους συμπολίτες μας με εντιμότητα, ανθρωπιά, σεβασμό και διεκδίκησες ένα καλύτερο μέλλον με αποφασιστικότητα και με πυξίδα το κοινό συμφέρον.

Τσιτουρίδης: "Η απώλεια του Περικλή Κολότσιου είναι μεγάλη"

Σάββας Τσιτουρίδης
π. Υπουργός
Η απώλεια του Περικλή Κολότσιου είναι μεγάλη για την οικογένεια του, για το Κιλκίς και για όλους εμάς που γνωρίσαμε απο κοντά την προσφορά του στους ανθρώπους και στον τόπο μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στους οικείους του.

"Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Αντιπεριφερειάρχη"

"Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Αντιπεριφερειάρχη Κολότσιο Περικλή. Κάθε πρωί με το χαμόγελο και την καλημέρα, μάς έδινες κουράγιο και δύναμη αντί να σου δίνουμε εμείς. Θα σε θυμόμαστε περήφανο, ορθό, ανυπότακτο και πάντα χαμογελαστό.

Σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η επιτροπή για τους μόνιμους διορισμούς δεν έχει συνεδριάσει εδώ και μέρες και κανείς δεν γνωρίζει τι από όσα συζητήθηκαν υιοθέτησε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Κανείς επίσης δεν γνωρίζει τον αριθμό των μόνιμων διορισμών που θα γίνουν φέτος, αν τελικά γίνουν!

Αιμοδοσία του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας

Σας ενημερώνουμε ότι, συνεχίζεται η αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας έως 31/8/2015 στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν το πολύτιμο αίμα τους, υπάλληλοι και μη του Δήμου, ας προσέλθουν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και να το καταθέσουν στο όνομα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας.
Πληροφορίες: Γκαϊταρεζάκη Ειρήνη 6945418037

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έχασε έναν αγωνιστή Αντιπεριφερειάρχη

"Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, συντετριμμένος από τον χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πρὸς τοὺς νέους ἁπλὰ καὶ ἀπὸ καρδιᾶς

Γράφει ὁ Ἠλιάδης Σάββας, 
Δάσκαλος Κιλκίς 
Παιδιά μας, ποὺ μπήκατε στὴν κολυμβήθρα καὶ εὐλογηθήκατε ἀπὸ τὸ χέρι τῆς ἁγίας μας Ἐκκλησίας. Βρεθήκατε νὰ ζεῖτε σ΄ αὐτὸν τὸν κόσμο καὶ σᾶς προσφέρεται αὐτὸς ὁ τρόπος ζωῆς ποὺ ζεῖτε σήμερα. Αὐτὸς εἶναι ὁ δρόμος καὶ πρέπει νὰ τὸν ἀκολουθήσετε. Ναί. Ἀφοῦ δὲν μπορεῖτε νὰ δεῖτε, ἂν ὑπάρχει γύρω σας ἔστω ἕνα μονοπατάκι, γιὰ νὰ διαλέξετε.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
"Εκ μέρους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και όλων των μετεχόντων στην διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας ¨ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ¨ εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εκθέτες που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Στις 12 σήμερα η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Περικλή

Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι απεβίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, μετά από μία πολύμηνη αλλά όχι επώδυνη μάχη με την επάρατη νόσο.
Στάθηκε όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή, ανταποκρινόμενος με πίστη και αφοσίωση στα καθήκοντα του, που το ανέθεσε ο κιλκισιώτικος λαός.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ημέρα της κρίσεως-Εξουσιοδότηση από τη Βουλή για συμφωνία ζητεί η κυβέρνηση στη βάση της πρότασής της·Στοιχεία ΟΟΣΑ-Ο κατώτατος μισθός στο 45% του μέσου μισθού·Δραματικά στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ-Ένας στους τρεις Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η ώρα της αλήθειας- Έχεις πακέτο-Τρέχει η Βουλή σήμερα να πει το πρώτο «ναι» με περίεργη διαδικασία λευκής επιταγής·Στα χέρια των θεσμών από χθες τα μεσάνυχτα τα επώδυνα μέτρα!-Τι προβλέπεται για ΦΠΑ, ΕΚΑΣ, Ασφαλιστικό, Αμυντικές δαπάνες·Αλλαγή πλεύσης από Σόϊμπλε –«Το χρέος δεν είναι βιώσιμο»