Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας»

Του Βασίλη Κωνσταντινίδη
Την Κυριακή 07 Ιουνίου στις 11 η ώρα το πρωί στο ξενοδοχείο «Stanley» πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας».

Μετέφεραν δύο αρκούδες και δύο λύκους στο Νυμφαίο


Στα πρότυπα καταφύγια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο και τις Αγραπιδιές Φλώρινας μεταφέρθηκαν δύο αρκούδες και δύο λύκοι του Ζωολογικού Κήπου Θεσσαλονίκης.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 06.00 της 09-06-2015 έως και την ώρα 20.00 της 10-07-2015, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, μεταξύ του κόμβου Νησελίου και του κόμβου Κλειδιού (από χ/θ 280+300 έως και χ/θ 283+300), λόγω εργασιών συντήρησης.

Ο Άθλος Κιλκίς ανακοινώνει...

Από τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών της 7ης Ιουνίου 2015

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΕΩΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6/15
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12/6/15 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 20.00
και μετά ένα tae kwon do και δυο kick boxing μαζί με την Πυγμαχία
και την αίθουσα οργάνων.

Η μεταπολίτευση και οι νεοφιλελεύθερες καρικατούρες

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι ιστορικές περιοδολογήσεις είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση: εάν δεν υπάρχουν σαφείς χρονολογικές τομές οι «ήρεμες» περίοδοι είναι πολύ δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους – οι συνεχείς περίοδοι ομαλού δημοκρατικού βίου επιτείνουν αυτό το πρόβλημα (έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς με ποια κριτήρια περιοδολογούνται οι «εποχές» σε μια χώρα με συνεχή δημοκρατική ιστορία, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , π.χ. Jacksonian Era)

Οι παλιές φιλίες δεν χεχνιούνται

Επανεκλογή και στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, και σε καλή σειρά (55ος στους 130), πέτυχε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Φραγγίδης.
Στη φωτογραφία ο Γιώργος συνομιλεί με την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και φίλη του από παλιά, Φώφη Γεννηματά.

Κάλεσμα συμμετοχής στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη, στις 7:00 μ.μ., στην Πλατεία Ειρήνης


Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Οι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους. Η κοινή δήλωση των Τσίπρα - Γιούνκερ για τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό αποτελούν προάγγελο νέας συμφωνίας-λαιμητόμου για το λαό, ενός νέου "μνημονίου".

Συγχαρητήρια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Την Κυριακή 7/06/2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, παρακολουθήσαμε μια εκπληκτική παράσταση που μας ταξίδεψε στο παρελθόν και μας συγκίνησε. Με τίτλο «απόψε ονειρευόμαστε» στα πλαίσια των Ελευθέριων 2015. Το εκπληκτικό σε αυτή την δημιουργία ήταν πως οι ηθοποιοί, ήταν παιδιά και μάλιστα ηλικίας από 10-12 ετών. Όλα τα παιδιά μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

Ζουράρις στη Gnomiwebtv: "Στο Thessaloniki Pride θα πάω όταν μείνω έγκυος"


Εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της θερμοκοιτίδας τεχνολογιών του CERN στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιείται εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της θερμοκοιτίδας τεχνολογιών του CERN στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, στην οποία θα παραβρεθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τσάκωσαν 33χρονο Σκοπιανό για παράνομη μεταφορά 8 Σύριων

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πέτυχαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, τη σύλληψη διακινητή και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 8 συνολικά αλλοδαπών.  Πρόκειται για έναν υπήκοο π.Γ.Δ.Μ. ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στελεχών Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς στον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Ηλία Μπώλο πραγματοποίησαν η Πρόεδρος Μαρία Τσοπούλου και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς.

"Οι άνθρωποι πάνω από τις Αγορές'

Γράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος*
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ;
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKET
Κεντρικό προεκλογικό και διαχρονικό σύνθημα αυτής της κυβέρνησης ήταν το "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ". Σύνθημα το οποίο συμπύκνωνε την διάθεση αυτής της κυβέρνησης να συγκρουστεί σε βασικά ζητήματα, όπως είναι οι ρυθμίσεις στα θέματα υγείας, με κατεστημένα  συμφέροντα που επέβαλαν και προσπαθούν να επιβάλουν ένα πλήρως νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο.

Και σε 2ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ 3Χ3 οι μικρές αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Και σε 2ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ 3Χ3 για φέτος, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας αυτή τη φορά, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικρές αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς.

Σας ευχαριστούμε θερμά κ. Πέτρο Δεμέστιχα

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Ταξίαρχο κ. Πέτρο Δεμέστιχα και στο πρόσωπό του, το προσωπικό της Ταξιαρχίας, που συνέβαλε έμπρακτα στην υλοποίηση του προγράμματος που αφορά στην ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς.

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015


Ημερίδα για την Προστασία του Περιβάλλοντος στο Πολύκαστρο

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2015, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας του Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των 33ων Πολυκαστρινών ενημερωτική ημερίδα για το Περιβάλλον και τη σημασία που έχει για το σύγχρονο άνθρωπο η διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας.

Σκοτώθηκε 33χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Χθες (07-06-2015) το απόγευμα στο 5 χ.λ.μ. στην Επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών - Πολυγύρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος υπήκοος Αλβανίας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 33χρονου υπηκόου Αλβανίας (συνοδηγός του οχήματος) και τον τραυματισμό του παραπάνω οδηγού και 2 επιπλέον επιβατών του οχήματος υπήκοοι Αλβανίας 35 και 37 ετών.

Φτάνει πια: Σκοτώθηκαν 4 άτομα σε τροχαίο στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων

Χθες (07-06-2015) το βράδυ στο 527 χ.λ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 56χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες έναν 44χρονο ημεδαπό και ένα ακόμη  ημεδαπό άντρα, ηλικίας 48 ετών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου (συνοδηγός α οχήματος), του 57χρονου οδηγού του β οχήματος και των δύο επιβατών αυτού καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του 53 οδηγού του α οχήματος.

Τελετή λήξης περιόδου 2014-2015, της Ακαδημίας του «ΑΕΤΟΥ» Κιλκίς

Το Δ.Σ. οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας του «ΑΕΤΟΥ» ΚΙΛΚΙΣ σας προσκαλούν να παρευρεθείτε το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ώρα 11:00-13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΝΕΟΥ ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ για την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Λήξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε για την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς η φετινή σχολική χρονιά. Tην Πέμπτη 4 Ιουνίου έγινε η τελευταία παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Η γάτα κουμπάρα” για το Ειδικό Δημοτικό σχολείο. Αφού αφηγηθήκαμε το παραμύθι, δώσαμε χρόνο στα παιδιά να παρατηρήσουν τις εικόνες του βιβλίου και στη συνέχεια άκουσαν τα τραγούδια που περιέχονται στο ομώνυμο cd και ζωγράφισαν τους ήρωες του παραμυθιού, τις γάτες και τα ποντίκιά.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Προδότης ή βλάξ; -«Αρχιστράτηγος της καταστροφής» ο Γιώργος Παπανδρέου-Συνταρακτικές αποκαλύψεις για το Μνημόνιο σε βιβλίο του ανταποκριτή του Mega στις ΗΠΑ ·Συντάξεις μειωμένες κατά 62% για όσους «βγουν» στα 55·Ρήξεις, αφήξεις-Διαπραγμάτευση με χρησμούς και σενάρια!
ΕΘΝΟΣ ·Πυρετός ξαφνικά στη διαπραγμάτευση-Ειδικές αποστολές σε Βρυξέλλες-Βερολίνο μετά τις εχθροπραξίες Γιούνκερ-Μαξίμου·Νέο μήνυμα Ομπάμα σε Ελλάδα και δανειστές·Αλλαγές εκ βάθρων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, ΑΕΙ, μετεγγραφές-Όλο το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας