Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Aerial Yoga & Pilates: To workout που αψηφά τη βαρύτητα!

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη
Έτοιμοι, λοιπόν, να φέρετε τα... πάνω κάτω;
Ένα νέο και πολύ διαδεδομένο είδος εξάσκησης, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Yoga και του Pilates με την έλλειψη βαρύτητας και την αιώρηση, τις κλασικές ασκήσεις Yoga και Pilates με ακροβατικές κινήσεις και υπόσχεται πολλά. Εκτελείται με τη βοήθεια ενός ειδικού πανιού το οποίο κρέμεται από το ταβάνι, 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων σαν αυτό που χρησιμοποιείται στα εναέρια ακροβατικά.

19 Αθλητές–τριες και 19 Μετάλλια για τους Τζουντόκα του Α. Σ. Αίας Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία επέστρεψαν οι Κιλκισιώτες Τζουντόκα των ακαδημιών του Α. Σ. Αίας Κιλκίς από το 2ο Διεθνές τουρνουά παραδοσιακού τζούντο Miyazaki Sensei Cup 2015 που διεξήχθη στο Κατσάνειο κλειστό γυμναστήριο της Θεσ/νίκης την Κυριακή 08 Μαρτίου 2015 Παγκόσμια ημέρα εορτασμού της γιορτής της γυναίκας.

Ο ‘’ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.’’ ενημερώνει τον κλάδο των καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης όλης της Χώρας


Στα πλαίσια της προσπάθειας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ‘’ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.’’, να ενημερώσει τον τεράστιο κλάδο των καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης όλης της Χώρας, σε θέματα όπως:

Ομιλία Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων σε Γαλλικό, Καμπάνη και Mάνδρες

Για τον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία μίλησε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων του Δήμου Κιλκίς και δημοτική σύμβουλος Άννα Δημάκη, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση των Πολιτιστικών Συλλόγων ''Εχέδωρος''Γαλλικού, Γυναικών Καμπάνη και Μανδρών οι οποίοι πραγματοποίησαν εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Οι αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σε αναζήτηση εξεταστικού συστήματος - «γέφυρα» για την επόμενη και τη μεθεπόμενη χρονιά, πριν από την εφαρμογή των σαρωτικών αλλαγών που έχουν προαναγγελθεί, βρίσκεται η νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Διαβούλευση του Κώδικα Ορθής Γεωργικής Πρακτικής για την Προστασία των Νερών από τη Νιτρορύπανση Γεωργικής Προέλευσης

Σε δημόσια διαβούλευση στον ιστότοπο www.opengov.gr αναρτήθηκε σχέδιο Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τίτλο «Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής για την Προστασία των Νερών από τη Νιτρορύπανση Γεωργικής Προέλευσης».

Καμπάνα 5,5 εκατ.ευρώ για ανασφάλιστους εργαζόμενους σε 302 επιχειρήσεις

Δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ», που αποτυπώνει τη δράση των ελεγκτικών μηχανισμών του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, σε όλη τη χώρα για το διάστημα 15 Σεπτεμβρίου 2013 – 31 Δεκεμβρίου 2014.

«Μην με αποκαλείς χαζό»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου Δημοτικού Κιλκίς

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ- ΟΜΙΛΙΕΣ 
«Μην με αποκαλείς χαζό», Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 Ώρα 17.30-20.00 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Ο παππούς, τα 10.000 ευρώ και τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος υπερήλικα. Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους ενάντια στις απολύσεις

Δελτίο τύπου συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας, εκφράζει την συμπαράστασή του στους αγωνιζόμενους ενάντια στις απολύσεις (ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΡΤ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ).

Σύσκεψη-ενημέρωση αγροτοκτηνοτρόφων στο Χέρσο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10-3-2015 στην καφετέρια της Ξένιας στο Χέρσο σύσκεψη-ενημέρωση αγροτοκτηνοτρόφων στη βάση του καλέσματος του πανελλαδικού συντονιστικού των μπλόκων με εισηγητή το μέλος την πανελλαδικής γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Αλέκο Ουγγρίνο.

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ευχαριστεί θερμά

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ευχαριστεί θερμά το κατάστημα « ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ» για την προσφορά πετσετών και τραπεζομάντηλων. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, Τριάδα, για την προσφορά της για τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε τρόφιμα και κρέας για το πρόγραμμα τραπεζαρίας.

Προβολή από τη ΝΕΡΙΤ ντοκιμαντέρ του Τάσου Ψαρά για τον κιλκισιώτη λογοτέχνη Λάζαρο Παυλίδη

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00 θα προβληθεί από τη ΝΕΡΙΤ το ντοκιμαντέρ του Τάσου Ψαρά για το λογοτέχνη Λάζαρο Παυλίδη παραγωγής 2014.

Κοπή βασιλόπιτας και αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την 06/03/2015 η εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης  Κιλκίς. Σε οικογενειακό κύκλο λόγο και των αρχαιρεσιών που προηγήθηκαν. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κώστας Εκίζογλου.

Μίλησαν για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου*
Στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς να σταθεί αρωγός σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενεργούς συμμετοχής με δράσεις πρόληψης, εντάσσεται η Ενημερωτική Ημερίδα για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορούσε στους Εκπαιδευτικούς, στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, στο Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και στους Γονείς, σε όλους όσους δηλαδή έχουν σχέση με άτομα με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μάχη για την ανάπτυξη-Συνολικό πακέτο μεταρρυθμίσεων σήμερα στον ΟΟΣΑ για τεχνογνωσία·Γερμανικές οφειλές- Η ελληνική απαίτηση πιέζει το Βερολίνο ·Εγκύκλιος στα Λύκεια- Τράπεζα Θεμάτων τέλος!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σύρραξη με το Δ’ Ράιχ-Στα άκρα η σύγκρουση με την Γερμανία για τις αποζημιώσεις και τη διαπραγμάτευση·Και το όνομα αυτής- BRUSSELS GROUP!- Η τρόικα έγινε κουαρτέτο·Καψώνι του Κουρουμπλή στους χρόνια πάσχοντες!-«Μόνο από τα δημόσια νοσοκομεία θα παίρνουν τα φάρμακά τους» λέει ο υπουργός