Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αρχίζει δράση εκτός συνόρων ο Κ. Χαμουρούδης

Με τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί από 21-22 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινάει την φετινή αγωνιστική του δράση εκτός των Ελληνικών συνόρων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.

Διακρίσεις για τα “αστεράκια” του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου των Σερρών

Με την συμμετοχή περισσότερων από τριακοσίων μικρών αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Β' και μίνι , διεξήχθη το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών στην κλειστή αίθουσα του δημοτικού σταδίου των Σερρών. Στη συνάντηση πήραν μέρος σύλλογοι που καλλιεργούν τον Στίβο από όλη την Μακεδονία και Θράκη, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες μέλη των ΔΣ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, μέλη των διοικήσεων των συλλόγων που έλαβαν μέρος, πρωταθλητές του στίβου και πάρα πολλοί γονείς.

Στο Επιμελητήριο Κιλκίς τελικά η συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων με Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Από το γραφείο του Θ. Παραστατίδη Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση: "Την Κυριακή στις 01 Mαρτίου και ώρα 11:00 πμ καλούνται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Κιλκίς καθώς και οι φορείς που τους εκπροσωπούν σε συνάντηση, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

ΠΑΣΟΚ: ¨Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στο μνημόνιο 3"

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η κυβέρνηση στο τελευταίο Eurogroup έκανε την απόλυτη τούμπα με άγαρμπο και βλαπτικό για τα συμφέροντα της χώρας τρόπο. Ενώ πριν τις εκλογές στόχος της χώρας ήταν η έξοδος από το μνημόνιο μέχρι 28 Φεβρουαρίου και η μετάβαση στο πολύ πιο άνετο καθεστώς της προληπτικής πιστωτικής γραμμής, τώρα το αποτέλεσμα της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης είναι η παραμονή στο μνημόνιο τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο και στη συνέχεια η υπαγωγή σε μνημόνιο 3.

Θέμα χρόνου το πότε θα καταρρεύσει το οικοδόμημα της Ε.Ε

Του Λευτέρη Παυλίδη
Δύο είναι οι κυρίαρχες απόψεις περί της έννοιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή που μπορεί να εννοηθεί ως ένωση των λαών κι εκείνη που αναφέρεται στην πολιτικοοικονομική ένωση. Η πρώτη αφορά στη σύλληψη της ρομαντικής ιδέας του οραματιστή και εμπνευστή της, Ζαν Μονέ και η δεύτερη στο πως εξελίχθηκε από τον Σουμάν. Με δυο λόγια, η ιδέα της ενωμένης Ευρώπης, γεννήθηκε και εκκολάφτηκε στη Γαλλία στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Έκοψαν την πίτα τους εκεί στην Περιφέρεια

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Η εκδήλωση λιτή αλλά ζεστή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στο αίθριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου στο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κιλκίς διοργανώνει την 18η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στην Επιμορφωτική Κιλκίς- Δοϊράνης 56 και ώρες 10.30 π.μ.-15.00μ.μ. με τη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και εκπαιδευτικές ομιλίες συγγραφέων, εκδοτών και εκπαιδευτικών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη αιγίδα της Επιμορφωτικής Κιλκίς.

Συμμετοχή του Kinesis Κιλκίς σε σεμινάριο με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο ΜΜΑ

Σε εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχε το γυμναστήριο Kinesis στην Θεσσαλονίκη στις 21 Μαρτίου με θέμα το ΜΜΑ (Μεικτά Μαχητικά Αθλήματα). 

"Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη"

Οι Γονείς και τα αδέλφια του 10χρονου Βασίλη Γιαννουλάκου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστούμε δημόσια, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς επίσης και τους φυσιοθεραπευτές του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, διότι συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε ύστερα από 16 ημέρες νοσηλείας, να επιστρέψει και πάλι εντελώς υγιής στο σπίτι του την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Θύελλα στο Μαξίμου για τη «συμφωνία»- Σήμερα στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προς έγκριση η «λίστα των μεταρρυθμίσεων»·Σαμαράς: Πάλι σε… Μνημόνιο αλλά με χειρότερες συνθήκες·Βέτο από τον αδίστακτο Σόιμπλε και στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων
ΕΘΝΟΣ ·Όλα τα μέτρα για να κλειδώσει η συμφωνία- Ολονύχτιο παζάρι της κυβέρνησης με τους δανειστές·Οδικός χάρτης- Από τη ρήξη στον συμβιβασμό και το ορόσημο του Απριλίου·Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ- Σημαία κατά της συμφωνίας από Γλέζο και Μίκη