Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τι λέτε, πάμε για σκι; Mονοήμερη εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ο καιρός προβλέπεται ιδανικός, θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς σε χιονοδρομικό κέντρο που θα επιλεγεί ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Πιθανότατα θα είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου ή των 3-5 Πηγαδίων ή του Καϊμακτσαλάν ή και του Πισοδερίου καθώς είναι και τα κοντινότερα αλλά και πλήρως οργανωμένα προσφέροντας δυνατότητες ενοικίασης και εκμάθησης σκι για αρχάριους και προχωρημένους.

"Κάντε κάτι να σας βραβεύσουμε"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, να βραβεύσει κατά το σχολικό έτος 2012 – 2013 του συναδέλφους εκπαιδευτικούς που εκπροσώπησαν ή θα εκπροσωπήσουν τη Διεύθυνση ή τα σχολεία τους σε δραστηριότητες, όπως – ομιλίες – εκλογές – βραβεία – κατάθεσης – εκδηλώσεις και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που προβάλλει την εύρυθμη λειτουργία - καλή εικόνα του Νομού – Διεύθυνσης μας.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς επαινεί...

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς αποδίδει ΕΠΑΙΝΟ της Υπηρεσίας στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, καθώς και στους εκπαιδευτικούς :
κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ20,
κ. Κέρο Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 19,

για την εθελοντική προσφορά τους στο Γυμνασίου Ευκαρπίας σε διοικητικές δραστηριότητες εκτός ωραρίου.

Δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων στο Ράντσο Κιλκίς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και Σχολικών δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Σωτηρία Καρολίδου και κ. Ιωάννη Λιναρδάκη αντίστοιχα, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (σχετικό β), στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεών τους (σχετικό γ), ενημερώνει ότι το μήνα Φεβρουάριο θα υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις στο Ράντσο Κιλκίς και ώρες 10.00-12.00:

Τον έσωσαν στο παρά ένα από τα ορμητικά νερά του Αξιού

Στις 9 Φεβρουαρίου 2015 και περί ώρα 18:50 η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη για παροχή βοηθείας- διάσωσης ενός ατόμου του οποίου ο γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) ακινητοποιήθηκε από την υπερχείλιση των υδάτων του Αξιού ποταμού σε αγροτική περιοχή του οικισμού Ευζώνων.

«Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την καθαριότητα των κτιρίων του Δασαρχείου Κιλκίς»

Ανακοινώνουμε ότι η Υπηρεσία μας προτίθεται να αναθέσει την καθαριότητα του κτιρίου του Δασαρχείου Κιλκίς για διάστημα από 16 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015. Το ποσό της αμοιβής ανέρχεται μέχρι 3.382,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης


Έστειλαν μήνυμα οι σπρίντερς του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Εάν τα προπονητικά τεστ προοιωνίζονται και το τι μπορούμε να περιμένουμε στις επίσημες διοργανώσεις, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε πως οι σπρίντερς του ΓΑΣ Κιλκίς θα συμπεριλαμβάνονται στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Δείγμα, απολύτως θετικό και αυτό, από την ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό προπονητήριο «Παλαί ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης.

Νέα μαγειρεία στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά την επιτυχή μετεγκατάσταση των χειρουργείων στην νέα χειρουργική πτέρυγα του Νοσοκομείου μας σειρά έχουν τώρα τα μαγειρεία. Εδώ και μια δεκαετία περίπου το Νοσοκομείο μας, λόγω έλλειψης της αντίστοιχης μηχανολογικής υποδομής, εκτελεί τις ήδη από έτη συναφθείσες συμβάσεις με εξωτερικό συνεργάτη ( catering) έτσι ώστε να σιτίζει τόσο τους ασθενείς όσο και το εφημερεύον προσωπικό.

Σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα λόγω της κακοκαιρίας

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
*        ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ü  Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
§  Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, στις υδάτινες διαβάσεις ποταμών Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού) και Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου). Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιανουάριο

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2015, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -481- άτομα και ειδικότερα:

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς χορεύει την Τσικνοπέμπτη


Διήμερη επίσκεψη Δήμου και Περιφέρειας Κιλκίς στο Δήμο Στρώμνιτσας

Μια ακόμη φάση του προγράμματος “Protection and Promotion of Natural and Cultural Heritage in the Cross Border Region of the Municipality of Strumica and Municipality of Kilkis ” (Προστασία και προώθηση της φυσικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς στα σύνορα του Δήμου Στρώμνιτσας και Κιλκίς), διεξήχθη το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου στη Στρώμνιτσα.

Γενική συνέλευση και εκλογές στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» 15 Φεβρουαρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2015 αποφάσισε:

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Χτίζουν «γέφυρα» Αθήνα- Βρυξέλλες-Κυβερνητική πρόταση στο EUROGROUP της Τετάρτης·Αλέξης Τσίπρας- Ηθική υποχρέωση η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων·Δημόσια προτροπή του Μπ. Ομπάμπα στην Αν. Μέρκελ:- Συνεργαστείτε για να επανέλθει η Ελλάδα σε βιώσιμη ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μισό Μνημόνιο κρατάει ο Τσίπρας-Το συμβιβαστικό σχέδιο που θα παρουσιάσει ο Βαρουφάκης στο (αυριανό) κρίσιμο Eurogroup·Ξέφυγε ο υπουργός Δικαιοσύνης- Σύμφωνο συμβίωσης για gay και αλλαγή χρήσης στις φυλακές·Μέρκελ: Περιμένω τώρα τους Έλληνες- Ομπάμα: Λέμε «όχι» στο GREXIT

Ψυχραιμία, ενότητα και ανυποχώρητη στάση απέναντι στους δανειστές

Δελτίο τύπου Σοσιαλιστικής Προοπτικής
Με ταχύτητα που ομολογουμένως εξέπληξε ευχάριστα τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ο Πρωθυπουργός, την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ενώ μία ημέρα μετά σχημάτισε τη νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τη συνεργασία των ΑΝΕΛ. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τους αντιπάλους της εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίοι περίμεναν μια μακρόσυρτη διαδικασία εντολών σχηματισμού κυβέρνησης, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα από την πρώτη στιγμή να κατηγορήσουν το ΣΥΡΙΖΑ για αναποτελεσματικότητα και πολυφωνία που δεν θα επέτρεπε τις γρήγορες αποφάσεις και την αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας.