Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα

Οι υποψήφιοι του Ποταμιού
Κιλκίς
Κουκουλιάκου Φωτεινή, Ασφαλιστική Σύμβουλος
Πετρίδης Θεοχάρης, Ασφαλιστής
Σιλβιστόπουλος Παύλος, Φαρμακοποιός
Τουτουντζίδης Χριστόφορος, Δικηγόρος

Όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για όλη την Ελλάδα με την ανακοίνωση να διευκρινίζει ότι ο κατάλογος θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Δείτε τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.


Δελτίο τύπου
Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

Εσπερίδα με θέμα "Η χαρά στη ζωή μας" στο Κιλκίς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Καρολίδου Σωτηρίας και κου Λιναρδάκη Ιωάννη αντίστοιχα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων «Αριστοτέλης» - «Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς», σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό, συνδιοργανώνουν Εσπερίδα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρες 18.00μ.μ. – 20.00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με θέμα: «Η χαρά στη ζωή μας» και εισηγήτρια την κα Φρεγγίδου Έλλη, Ψυχολόγο.

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος "κτηνιάτρων εκτροφής" στο ν. Κιλκίς

Προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο «κτηνιάτρων εκτροφής» κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων από τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπ.Α.Α.Τρ. παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι κτηνίατροι που πρόκειται να εργαστούν ως «κτηνίατροι εκτροφής» σε εκμεταλλεύσεις της Π.Ε. Κιλκίς να υποβάλλουν αίτηση στην Υπηρεσία μας μέχρι τις 23/01/2015.
Τηλέφωνα πληροφοριών: 2341353344-2341353347

Υποψήφιοι Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο ν. Κιλκίς

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ ΛΙΝΤΙΑ
ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, εκτός ν. Κιλκίς

Τα ψηφοδέλτια
του ΣΥΡΙΖΑ
σε όλη την Ελλάδα,
εκτός ν. Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Υπάρχει εξαφάνιση 80χρονου από την Αξιούπολη Κιλκίς. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας.

Δήλωση υποψήφιου Βουλευτή ν. Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα

"Φίλες και φίλοι,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, από όλα τα χρόνια της παρουσίας μου στα πολιτικά πράγματα του νομού Κιλκίς, είτε ως Νομάρχης είτε ως Δήμαρχος, υπήρξα πάντα συνεπής στα λόγια, αλλά και στις πράξεις μου προς όλους εσάς και πάντα ανήσυχος και σε εγρήγορση για το καλό του τόπου μου.

Το μεγαλείο του λαϊκισμού και τα Μνημόνια

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Αφού πήραμε μια νέα δόση αηδίας από το πολιτικό μας σύστημα με την υπόθεση Χαϊκάλη, πορευόμαστε το 2015 στις εθνικές εκλογές με φόντο έναν πολυποίκιλο λαϊκισμό, που πασχίζει να δείξει πόσο χρήσιμος είναι στον τόπο.

Δείτε την λίστα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Δείτε την λίστα των υποψηφίων ΕΔΩ

Δελτίο καιρικών φαινομένων σε ολόκληρη Ελλάδα

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ 
·      ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λεωφ. Χασιάς – Δερβενοχωρίων, στο ύψος της Μονής Κλειστών, ρεύμα προς Δερβενοχώρια.
Καισαριανή, επί της Ανωνύμου οδού, θέση «ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», από το τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως.

Υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

Από τη γραμματεία εκλογικού αγώνα Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 τα οποία με αλφαβητική σειρά έχουν ως κάτωθι:
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) του Μιχαήλ
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ(ΛΕΝΑ) του Ανδρέα
ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευαγγέλου

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 13η Ιανουαρίου 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Εσπερίδα με θέμα την Ιστορική Συνέχεια της Ελληνικής Γλώσσας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Καρολίδου Σωτηρίας και κου Λιναρδάκη Ιωάννη αντίστοιχα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων «Αριστοτέλης» - «Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς», σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό, συνδιοργανώνουν Εσπερίδα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρες 18.00μ.μ. – 20.00μ.μ. στο Δημαρχείο Αξιούπολης, με θέμα: «Ιστορική Συνέχεια της Ελληνικής Γλώσσας» και εισηγήτρια την κα Γρομπανοπούλου Ελένη, Πτυχιούχο Ανθρωπιστικών Σπουδών.

“Στον αέρα” οι εκλογές – Σε απεργία προχωρούν οι δημοτικοί υπάλληλοι

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεδρίασή την, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, μετά και την συνάντηση που χθες είχε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχάλη Θεοχαρίδη, αποφάσισε την Απεργία-Αποχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κάθε διαδικασία για την προετοιμασία, διεξαγωγή και μεταφορά των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Περιοδεία του υποψήφιου του ΚΚΕ, Τσαουσίδη Κώστα, στα χωριά Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Δροσάτο, Ηλιόλουστο και Ελευθεροχώρι

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο του ΚΚΕ, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, Κώστα Τσαουσίδη, συνοδεία κλιμακίου μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, περιοδεία στα χωριά Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Δροσάτο, Ηλιόλουστο και Ελευθεροχώρι.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Τα ψέματα του Σαμαρά-Έχει δεσμευτεί για φοροεπιβαρύνσεις, αλλά μιλάει για μειώσεις!·Συνήγορος του Πολίτη- Υπάρχει λύση για τους 18άρηδες·Γαλλία- Αλληλεγγύη στο Charlie Ebdo
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ιδού ο λογαριασμός της Κατοχής- Έτοιμο το πόρισμα 160 σελίδων για τις γερμανικές αποζημιώσεις! Τα επόμενα βήματα της διεκδίκησης·Καίνε τζαμιά στη Γαλλία για εκδίκηση- Ανθρωποκυνηγητό για τους εκτελεστές·»Θα» Τσίπρα για το γήπεδο της Ένωσης-Η γκάφα του Αλέξη με τον Μπάγιεβιτς στη χθεσινή συνάντηση