Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

2ος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής στις 13-9-2015 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Κιλκίς "Ράντσο Κιλκίς" με πολλές συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα. Πάνω από 500 ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν έναν αγώνα διεθνών προδιαγραφών χάρη στην άψογη διοργάνωση του Ράντσου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα και ιδιαίτερα στους αθλητές του ιππικού ομίλου Κιλκίς για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους, οι οποίοι είναι:

Στην κατηγορία των 60 χλμ 1η θέση Μητώνα Γιαννούλα με τον ίππο Greca, 2η θέση Πατλάκας γεώργιος με τον ίππο Bess-Guy, 4η θέση Ταάμπος Χρήστος με τον ίππο Daisy, καθώς και για τον τερματισμό τους Τσεντεμίδης Νικήτας με τον ίππο El Greco, Βικτώρια Σχοινά με τον ίππο Samson R, Παπαδόπουλος Πολυχρόνης με τον ίππο Vamolos.

Στην κατηγορία των 30 χλμ 5η θέση Μαρία Κουτσοκώστα με τον ίππο Francesco 6η θέση Παντσέτοβιτς Χριστίνα με τον ίππο Golden Valley και για τον τερματισμό του Πεταλίδης Στέλιος με τον ίππο Emir S.

Το Δ.Σ. του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς εύχεται στον Αθλητή του Πατσιούρα Σωτήριο καλή επιτυχία για τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στις 3/10/2015 στο Ruse τις Βουλγαρίας όπου θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών ,Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κιλκίς για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα και όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.