Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Εγκαίνια Αυστροελληνικής Καπναποθήκης Κιλκίς


Είμαστε όλοι Πεμπτοφαλαγγίτες!

Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας
Καθηγητής Τμήματος Οικονομιών Επιστημών του ΑΠΘ, π. Γενικός Γραμματέας Εμπορίου (2000-2002)

Όλοι, όσοι καταγγέλλουμε τη φαυλότητα, την υποκρισία, την αναποτελεσματικότητα, και οτιδήποτε σχετικό έχει αποδέκτη τις κακοτεχνίες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, είμαστε ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ, κατά τον κο Βενιζέλο, αφού με τη κριτική μας υπονομεύουμε το έργο του αρχηγού του κόμματος(!!!).

Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Προσκαλείσθε στις εκδηλώσεις της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Κιλκίς, για τον εορτασμό της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας», που θα γίνουν την 15η Ιουνίου 2014 ημέρα  Κυριακή (των Αγίων Πάντων), σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων. Δείτε ΕΔΩ

"Καταγγέλλουμε την απόφαση για τις ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία"

Υπογράφει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
"Καταδικάζουμε την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας που νομιμοποιεί της ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία. Ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη απελευθερώσει των ομαδικών απολύσεων. Ακόμα ένα εργαλείο που το μεγάλο κεφάλαιο το έχει ανάγκη για να καταφέρει την παραπέρα υγιή ανάπτυξη της κερδοφορίας του.

Καμία αύξηση στα τιμολόγια του αγροτικού ρεύματος

Σε συνέχεια ποικίλων δημοσιευμάτων, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την αύξηση των τιμολογίων του αγροτικού ρεύματος και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργίου Καρασμάνη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση των τιμολογίων του αγροτικού ρεύματος.

Έκθεση κοσμήματος MOTIVO


Η δική μας Anatomic Help στη Σαουδική Αραβία

Συνεχίζοντας την επέκταση του δικτύου της στο εξωτερικό, η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία την επίσκεψη της στη Σαουδική Αραβία όπου και επισφραγίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ΑL ANBAJ.

Σύσκεψη για το τμήμα οδικού άξονα από Α/Κ Μαυρονερίου μέχρι είσοδο πόλης Κιλκίς

Σήμερα Παρασκευή 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, με αντικείμενο την πορεία του έργου «οδικός άξονας Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Δοϊράνη, τμήμα Α/Κ Μαυρονερίου-είσοδος πόλης Κιλκίς».

Ακης Κωνσταντινίδης: "Παραιτούμαι από επικεφαλής του τμήματος Χάντμπολ του Γ.Α.Σ Κιλκίς την νέα αγωνιστική περίοδο"

Υπογράφει ο Κωνσταντινίδης Λεωνίδας (Ακης)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, το υπόλοιπο Δ.Σ του Γ.Α.Σ Κιλκίς, τους φιλάθλους της ομάδας μας που στάθηκαν στο πλευρό μας την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και όλους όσους προσέφεραν οικονομική βοήθεια, είτε μέσω διαφήμισης είτε καλύπτοντας συγκεκριμένες υποχρεώσεις, γιατί χωρίς την συνεισφορά όλων αυτών θα ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς.

Νέε Δήμαρχε, μέτρησες πόσα αναίσθητα μοσχάρια έχει το Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος 
Και φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα τα καημένα τα μοσχαράκια Δήμαρχε. Μιλάμε για τα άλλα τα δίποδα αναίσθητα μοσχάρια, δήμαρχε. Άραγε τι θα κάνεις με αυτούς; Όχι μόνο εσύ βέβαια, αλλά και οι άλλοι υπεύθυνοι τήρησης των νόμων οι οποίοι δεν φαίνεται και να τα πολυκαταφέρνουν με την ανομία που επικρατεί στο Κιλκίς..

Δήλωση Σαμαρά για τον θάνατο του Άρη Σταθάκη

"Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για το θάνατο του πρώην βουλευτή της Παράταξής μας και προσωπικού μου φίλου, δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη.
Η πορεία που είχε στο δημόσιο βίο της Πατρίδας μας ως δημοσιογράφος του ειδικού τύπου, αντιδήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί παράδειγμα προσφοράς, ήθους και αξιοπρέπειας.
Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του."
Αντώνης Σαμαράς

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Σας πληροφορούμε ότι στις 10 Απριλίου 2014 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων οργάνων του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων του Ν. Κιλκίς.  

ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης των συναδέλφων που απολύονται

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ στηρίζει την απόφαση της ΟΛΜΕ για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται από τη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης.

Πρωτιές σε αγώνες Bodybuilding το Kinesis-gym Κιλκίς

Σε αγώνες Bodybuilding συμμετείχε το Kinesis-gym με τον αθλητή Δημήτρη Οινοπολίτη.

"Ευχαριστούμε δημόσια τον Βασίλη Σεργιαννίδη"

"O Διοικητής Θέμης Ανθρακίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Πρόεδρο της Preconstructa ΑΕΒΤΕ κύριο Βασίλειο Σεργιαννίδη για την χορηγία του στο Νοσοκομείο μας.

Τελετή λήξης της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου2014 θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας η καθιερωμένη τελετή λήξης της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με την συμμετοχή όλων των αθλητών μας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σκηνές τέλους για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Δημήτρης Ζωηρός» στο Κιλκίς;

Υπογράφουν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΘΟΝΗ
- ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΑ...ΖΩ

"Μετά την πληροφορία ότι ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Δημήτρης Ζωηρός» δεν θα λειτουργήσει φέτος στην πόλη του Κιλκίς , προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσέλθουν την Κυριακή 15/6 στις 19:00 στο ανοιχτό θεατράκι απέναντι από το Δημαρχείο, για την συγκρότηση πρωτοβουλίας που σκοπό θα έχει την διερεύνηση της δυνατότητας λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου."

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Επιστροφή στην… ανάπτυξη!-Ξυλοδαρμός και τραυματισμοί καθαριστριών μπροστά στο υπ. Οικονομικών…·Αλέξης Τσίπρας στην Κ. Ο.- Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ·Μουντιάλ:- Τελετή έναρξης με ταραχές και δακρυγόνα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Άκρως απόρρητο –Σχέδιο για εισβολή στη Θράκη-Τι έχουν στα χέρια τους οι μυστικές υπηρεσίες·Κάθε 1η και 15 στο Αστυνομικό Τμήμα-Ελεύθερος με εγγύηση «χάδι» ο περιβόητος Παπακωνσταντίνου, που απολογήθηκε χθες για τη λίστα Λαγκάρντ·Ο Άρειος Πάγος δεν έκανε την έκπληξη!- Δεν επιστρέφουν στη δουλειά τους οι καθαρίστριες