Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η Κική και η Κοκώ

Γράφει ο Θεόδωρος Κουτρούκης*
«Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης» 
Τα καυστικά λόγια του Γεώργιου Σουρή θα μπορούσαν κάλλιστα να περιγράψουν την μεγαλύτερη μερίδα του πολιτικού προσωπικού που θα τεθεί ενώπιον των ψηφοφόρων στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές του επόμενου Μαΐου, σε μια κρίσιμη για τον τόπο συγκυρία. Οι πολίτες θα κληθούν να αναδείξουν δημοτικούς άρχοντες. Πως όμως θα επιλέξουν;

“Να μάθουμε τον κόσμο να ελπίζει…”

Κείμενο (εισαγωγής-συνέντευξης): Όμηρος Ταχμαζίδης
[Συνέντευξη με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ‘Ομηρο Ταχμαζίδη (δημοτικές εκλογές 2010): Η συνέντευξη είναι “κατασκευασμένη”, δηλαδή το ίδιο πρόσωπο «ερωτά» και «απαντά» - οι ερωτήσεις, ωστόσο, βασιζόταν σε απορίες, κρίσεις, αμφισβητήσεις, ερωτήματα γνωστών και φίλων μετά τη συμμετοχή μου σε ένα ψηφοδέλτιο με περιορισμένη εμβέλεια.

Έπιασαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο Κιλκίς


Συνελήφθησαν χθες (08.01.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 43 και 44 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εμπαίζουν χιλιάδες μακροχρόνια ανέργους, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με θέμα: «Εμπαιγμός χιλιάδων μακροχρόνια ανέργων».

Τέχνη μέσα από τα σκουπίδια!

Τα σκουπίδια κάποιου μπορεί να είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου λέει ένα παλιό γνωμικό!

Βρέθηκε την λησταρχίνα με τον αναισθητικό χυμό

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση ληστείας σε βάρος 76χρονης ημεδαπής από γυναίκα που της πρόσφερε χυμό με αναισθητική ουσία, που έλαβε χώρα την 19.12.2013 στην Κατερίνη.

Ηθικές, Αμοιβές και Έπαινος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
αποδίδει  ΕΠΑΙΝΟ της Υπηρεσίας στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, καθώς και στους
Α. Εκπαιδευτικούς :
κ. Ντίνου Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 20,
κ. Παυλίδου Σοφία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 04,
κ. Μοσχοπούλου Αικατερίνη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02,
κ. Σωτηράκη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 11,
Β. Μαθητές δημοσιογραφικής ομάδας:

Τι συμβαίνει τελικά;

Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης
Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τη τελευταία τετραετία, δεν είναι απλώς πρωτόγνωρα για τη χώρα. Είναι πρωτόγνωρα για οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη. Έχουν καταλυθεί τα βασικότερα δικαιώματα των Ελλήνων, τα οποία είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένα. Χειρότερο ίσως κι απ’ αυτό, μπορεί να είναι μόνο η κατάλυση των δικαιωμάτων της ίδιας της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Εθνικής της κυριαρχίας η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη.

Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής από το γυμναστήριο Kinesis-Gym Κιλκίς

"Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" λέει μια παροιμία … κι εμείς στο γυμναστήριο Kinesis-Gym είχαμε τη χαρά να δεχθούμε τριάντα παιδικές ζωγραφιές ως υποψήφιες για το χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που έλαβε τέλος στις 28/12/2013.