Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ετήσια εκλογοαπολογιστική Γ.Σ ΕΛΜΕ και εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ ΕΛΜΕ και Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς

"Ενημερώνουμε όλους τους Συναδέλφους/ισσες ότι το Δ.Σ της ΕΛΜΕ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 14/11/2013 την πραγματοποίηση της ετήσιας εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ ως εξής:
1) Τακτική Γ.Σ της Γ.Σ. ( απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.) την 17/12/2013 με ώρα έναρξης 8:30και ώρα λήξης 12:30, στο Εργατικό κέντρο Κιλκίς, στην οποία δεν απαιτείται απαρτία και
2) Εκλογές την 17/12/2013, στο Εργατικό κέντρο Κιλκίς, για ανάδειξη νέου Δ.Σ. ΕΛΜΕ και αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ με ώρα έναρξης 12.30 με ώρα λήξης 17.30."

Το Νομό Κιλκίς επισκέφτηκε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013


Πρώτη συνάντηση στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Εμμανουήλ για ενημέρωση σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης αλλά και για τις Χριστουγεννιάτικες ευχές. Ο Σεβασμιότατος ενημέρωσε για την συνεχή στήριξη ευπαθών ομάδων και τη διανομή συσσιτίων στην πόλη, στον Δήμο του Κιλκίς και σε όλες τις περιοχές της Μητρόπολης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, ευχαριστεί...

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου θα ήθελε και φέτος να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ευαισθητοποιημένους συναδέλφους επαγγελματίες που, παρά τις δεινές οικονομικές συγκυρίες, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του εράνου αγάπης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το ν. Κιλκίς επισκέπτεται την προσεχή Παρασκευή ο Υφυπουργός Πολιτισμού, υπεύθυνος Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Το ν. Κιλκίς επισκέπτεται την προσεχή Παρασκευή ο Υφυπουργός Πολιτισμού, υπεύθυνος Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ύστερα και από πρόσκληση του Βουλευτή του νομού Γιώργου Γεωργαντά σε συνεργασία με τους δήμους του νομού και τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Φιλανθρωπική παράσταση στη Θεσσαλονίκη, υπέρ του "Βηματίζω" Κιλκίς από τον Θεατρικό Σύλλογο «Ουρανός με αστέρια» (ΟmA)!

Τέτοιες ημέρες όλοι νιώθουν ότι κάτι πρέπει να δώσουν. Άλλοι δώρα, άλλοι, τρόφιμα, άλλοι χρήματα, άλλοι ίσως και τίποτα... Κάποιοι όμως δίνουν στον συνάνθρωπο, ότι σημαντικότερο έχουν: Την ψυχή τους !

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την Επικράτεια.

Προσπάθεια και χαμόγελα στον ΓΑΣ Κιλκίς - Εντυπωσίασαν οι μικροί στη Θεσσαλονίκη & στη Μελίκη

Με τη συμμετοχή περισσότερων από τετρακοσίων μικρών παιδιών ηλικίας από 7-12 ετών από τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Κ. Μακεδονίας , άνοιξε το Σάββατο στο προπονητήριο του “Παλαι ντε Σπορ” η χειμερινή δράση των αθλητών για τον κλειστό στίβο με την ημερίδα που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ .

Φιλική νίκη στη του Κιλκισιακού επί του Μακεδονικού

Φιλικό αγώνα απέναντι στον Μακεδονικό έδωσε την Κυριακή ο Κιλκισιακός και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Κυριάκου Αϊβαζίδη από το πρώτο ημίχρονο.  Πολλές οι ευκαιρίες της ομάδας μας, με τον Λογγινίδη να έχει δύο δοκάρια στην επανάληψη. Τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα και ο νέος προπονητής του Κιλκισιακού Γιάννης Ζαπρόπουλος που θα ντεμπουτάρει την Κυριακή απέναντι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" ευχαριστεί...

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς “ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ” εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου για την απόφαση να θέσει υπό την αιγίδα του και να στηρίξει το Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων που θα διοργανώσει ο Σύλλογός μας τον Μάρτιο 2015. Aκόμη διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Συλλυπητηρια Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας"

Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της, στην οικογένεια της συναδέλφου Αρτοποιού Μήσιου Σωτηρίας και με απόφαση Δ.Σ. αποφασίστηκε αντί στεφάνι να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν.Κιλκίς "βηματίΖΩ"

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του ΑΤΛΑ Κιλκίς

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΑΤΛΑ Κιλκίς στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ, παίζοντας εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του ομίλου Πιερικό Κατερίνης , όπου και έχασε με 3-0 σετ (25-14, 25-17. 25-8).

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στο Δήμο Παιονίας


Συνέλευση για ίδρυση Δημοτικής Κίνησης στο δήμο Παιονίας

"Η Πρωτοβουλία Πολιτών Παιονίας ολοκληρώνοντας αισίως έναν μακρύ, αλλά ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με τις δημιουργικές δυνάμεις της Παιονίας, σε ανοιχτές αλλά και κλειστές συναντήσεις στους περισσότερους οικισμούς, αναλύοντας τις αρχές του εγχειρήματος για δημιουργία Δημοτικής κίνησης, έφθασε την Κυριακή 15/12/2013 στην Ιδρυτική της Δημοτικής Κίνησης συνέλευση.

Στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί η Τελική Φάση του Διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος European Beach Handball Tour το 2014

Μία επιτυχία, που την χρειαζόταν το Ελληνικό Χάντμπολ, ήρθε από το Βελιγράδι, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία: Στη Χώρα μας και, ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί η Τελική Φάση του Διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Handball (European Beach Handball Tour – EBT) το 2014 (30 Μαΐου – 1 Ιουνίου)!

Για την αποφυγή πυρκαγιάς κατά την περίοδο των εορτών

Υπογράφει για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας, ο Πυραγός Γκαντίδης Ι. Χρήστος
Κάθε χρόνο συμβαίνουν ατυχήματα που σαν αιτία έχουν τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις.  Παραθέτουμε μερικά απλά μέτρα πρόληψης για όλους τους συμπολίτες μας.

Συλλογή εμπειριών για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 η Ακαδημία Αλέξανδρος φτάνοντας έτσι προς το τέλος του προγραμματισμού της για φέτος για τα περισσότερα τμήματα της. Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιμέτωπη με τους Κανονιέρηδες και Ερμή, στα τμήματα προτζούνιορς Β2 (2005-06) και τζούνιορς Γ2 (2004-05) και με την ομάδα της ARSENAL στους παίδες(1999-2000).

Νίκησε και σκαρφάλωσε βαθμολογικά ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Τη νίκη που τον ανέβασε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με το Δούκα, πήρε ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Ποσειδώνα Λουτρακίου στο νέο κλειστό της πόλης μας. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με κύρια στοιχεία του το πάθος και τη δύναμη που έδειξαν οι ομάδες στη διεκδίκηση της νίκης, μιας νίκης που ήρθε για τους Κιλκισιώτες στην εκπνοή του αγώνα με σουτ του Κυπραίου.

Ταξίδι συναισθημάτων η ποίηση της Έλλης Φρεγγίδου



Της Χαρούλας Καραμπίδου 
Η Έλλη Φρεγγίδου είναι ψυχολόγος, με μεταπτυχιακά στη Μεγάλη Βρετανία. Εργάζεται στην κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Κιλκίς και συντονίζει το σχολείο γονέων. Συνεργάζεται με φορείς της περιοχής μας και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και μελέτες . Διακρίθηκε σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς ποίησης.