Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αγαθοπούλου: "Το Κιλκίς πρέπει να σωθεί από την ίδια την κοινωνία του"


Συνάντηση Παπουλίδη με Ιωαννίδη

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του Π.Α.Σ.Ο.Κ αποτελούμενη από τον γραμματέα Σταμάτη Παπουλίδη και το μέλος Θέμη Αιμ. Ανθρακίδη επισκέφτηκε την Τρίτη 10-12-2013 τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γιώργο Ιωαννίδη . Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων της Ν.Ε. με τους παραγωγικούς φορείς του νομού μας.

"Δεν βλέπω φως στο τούνελ" λέει ο Θ. Παραστατίδης στη Γνώμη


Τσάκωσαν δύο κλέφτες στο Μελάνθιο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (14.12.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 63 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), για κλοπή.

Φιλανθρωπικός αγώνας Εθνικής Ελλάδος του Euro 2004 με Εθνική ομάδα Ρουμανίας 1994

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος του Euro 2004 θα αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη Εθνική ομάδα στην ιστορία της Ρουμανίας, την ομάδα του Γκεόργκι Χάτζι (1994-1998), σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προς τιμήν των Ελλήνων διεθνών τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα, στο Γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα των εισιτηρίων του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Πόση εμπιστοσύνη θα είχατε στην επάρκεια ενός χτίστη που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το αλφάδι και το νήμα της στάθμης ή μιας μοδίστρας που δεν μπορεί να χειριστεί τη μηχανή που γαζώνει;
Πώς, δηλαδή, είναι δυνατόν να θεωρηθούν άξιοι επαγγελματίες άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι ικανοί να χειριστούν το σημαντικότερο εργαλείο της δουλειάς τους; Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, για τους οποίους η γλώσσα, προφορική και γραπτή, είναι το εργαλείο της δουλειάς τους. Είναι νοητό να μην είναι σε θέση να τη χειριστούν σωστά; Φαίνεται ότι στην Ελλάδα, τη χώρα της άκρατης και άκριτης επιτρεπτικότητας, είναι όχι απλώς νοητό, αλλά και επιβραβεύσιμο.

Εγκαίνια χριστουγεννιάτικου χωριού Κιλκίς, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013


Αγαθοπούλου: "Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Κανένα νοικοκυριό χωρίς θέρμανση."

Την Παρασκευή 13/12 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε διαδοχικά με τους Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, τον αναπληρωτή Δήμαρχο Κιλκίς κ. Περικλή Κολότσιο, την Πρόεδρο του ΚΔΕΚ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς) κα Ποζίδου, τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ κ. Ξανθό και την προϊσταμένη του καταστήματος της ΔΕΗ στο Κιλκίς κα Καραφουλίδου.