Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Αγώνες MMA, Kick Boxing, Muay Thai, Kyokushin Karate στο Κιλκίς


Βραδιά αγώνων με τους καλύτερους αθλητές του MMA, Kick Boxing, Muay Thai, Kyokushin Karate στο δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς στις 27 Οκτωβρίου 2013. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο Κιλκίς


Μετά την παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο Τζιτζικώστας δήλωσε...

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη δήλωσε : 
« Σήμερα όλοι οι Έλληνες μαζί, ενωμένοι γιορτάζουμε τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού, κατά των άκρων και των ακροτήτων.
Ταυτόχρονα, τιμούμε τη μνήμη όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Χρόνια πολλά».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δηλώνει για την 28η Οκτωβρίου 1940

"Όπως τη δεκαετία του ’40 ο λαός μας όρθωσε το ανάστημά του ενάντια στο ναζισμό, τον ιμπεριαλισμό, την εκμετάλλευση, την αστική εξουσία, έτσι και σήμερα πρέπει να οργανώσει τη λαϊκή του συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού."

Λήστεψε τις αποσκευές μέσα στο τρένο

Συνελήφθη χθες (27.10.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ένας ημεδαπός 26 ετών, για κλοπές εντός αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Αλεξανδρούπολη.

Τρίτη Άποψη, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Κυρίες, και κύριοι Χρόνια Πολλά.
@@ 28η Οκτωβρίου σήμερα όπου τιμούμε τους ήρωες του Έπους του Σαράντα.
@@ Κάποιοι νόμισαν πως οι εκδηλώσεις αυτές είναι η ονομαστική τους γιορτή ή η επέτειος του γάμου τους και μπορούν να καλέσουν όποιον γουστάρουν αυτοί!