Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Διπόταμος Κιλκίς: "Ουλ εντάμαν"

Στις 04:00 το πρωί, θα είναι 03:00 το πρωί

Στις 04:00 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

"Τη νίκη έφερε ο Γοργοπόταμος και όχι ο Μελιγαλάς"

Ανακοίνωση Ανεξάρτητων Ελλήνων
"Το ηρωικό ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου ήταν ένα μήνυμα ενότητας, δύναμης και γενναιότητας του ελληνικού Έθνους απέναντι στους φασίστες εισβολείς.
Τιμάμε τους νεκρούς που έπεσαν μαχόμενοι για την Ελευθερία απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.

Για την Κεντροαριστερά και όχι μόνο, μιλά στη ΓΝΩΜΗ ο Λεωνίδας Δημητριάδης


Χαριστικό ανταλλακτικό παζάρι το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στο Κιλκίς


11.000 απολύσεις ΑΜΕΣΑ στο Δημόσιο για το "χρηματοδοτικό κενό"

11.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, εντός Ιανουαρίου, και νέα "λουκέτα" σε Κρατικούς Φορείς και Οργανισμούς, είναι σύμφωνα με τη Real news, κάποια από τα μέτρα-απαιτήσεις της Τρόικα, προαπαιτούμενα για την κάλυψη του «χρηματοδοτικού κενού» των 2 δις ευρώ.

Ματαίωση της Γιορτής Κάστανου στην Γρίβα

"Ο Δήμος Παιονίας σας ενημερώνει πως η προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου Γιορτή Κάστανου στη Γρίβα ματαιώνεται λόγω του απρόσμενου χαμού συνδημότη μας καταγόμενου από τη συγκεκριμένη Τοπική Κοινότητα."

"Η αλήθεια για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο"

Πηγή: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
"28η Οχτώβρη. Καθιερώθηκε ως επέτειος, γιατί είναι μέρα έναρξης της ιταλοφασιστικής επίθεσης στην Ελλάδα. Μέρα του ΟΧΙ στην εισβολή, μέρα της αντίστασης στον κατακτητή. Αυτή τη μέρα η άρχουσα τάξη τη γιορτάζει με περιεχόμενο τους δικούς της σκοπούς. 
Που δεν είναι άλλοι από την υποταγή του λαού στη διαιώνιση της ταξικής της κυριαρχίας σε συνθήκες μονοπωλιακού καπιταλισμού. Και στις τότε συνθήκες, ανάλογο ταξικό περιεχόμενο έδινε η ίδια στο ΟΧΙ. Γιατί τα συμφέροντά της ήταν συνυφασμένα μ' αυτά του αγγλικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος εναντιώθηκε στον άλλο, το γερμανοϊταλικό ιμπεριαλιστικό συνασπισμό, στον μεταξύ τους οξύτατο ανταγωνισμό, που οδήγησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο, 26 Οκτωβρίου 2013

Η Doppler SA, η ελληνική πολυεθνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ζητά άτομο για τη θέση με κωδικό ASM και τίτλο AREA SALES MANAGER για το τμήμα της Ρωσίας για την έδρα της στο Πολύκαστρο Κιλκίς. 
Δείτε ΕΔΩ

Δημόσιο: Πληρώνουμε 14 δισ. το χρόνο για τη γραφειοκρατία

Βαρίδι στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου αποτελεί η δαιδαλώδης γραφειοκρατία και η έλλειψη ηλεκτρονικού εκσυγχρονισμού, η οποία κοστίζει στη χώρα μας, τον καιρό της κρίσης αρκετά δισ. ευρώ.