Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Χρυσή Αυγή: "Τολμήστε να κάνετε εκλογές"

"Ας τολμήσουν οι τρεις αρχηγίσκοι της συγκυβέρνησης να κάνουν εκλογές. Γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 15% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις και θα είναι πλέον πανίσχυρη. Την ίδια ώρα ΝΔ και Σύριζα παραπαίουν, τα δεκανίκια του Σαμαρά (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) είναι με το ένα πόδι εκτός βουλής, και τα λοιπά αποκόμματα (ΑΝΕΛ, ΚΚΕ) τελούν υπό διάλυση. Ας αφήσουν λοιπόν τα πολλά λόγια και ας δώσουν τον λόγο στον λαό, που είναι έτοιμος να θέσει την ταφόπλακα στο διεφθαρμένο πολιτικό τους σύστημα.

ΣΑΜΑΡΑΣ: «Ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αυγά»

Άρθρο του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ»
--Μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις, χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι;
--Μπορούν να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, χωρίς να συγκρουστείς με όλους εκείνους που πασχίζουν να διασώσουν τα προνόμιά τους;
--Μπορεί να αλλάξει η χώρα, χωρίς τολμηρές τομές;
--Μπορείς να ζητάς από τον κόσμο να υποστεί θυσίες, όταν βλέπει να μένουν άθικτα γύρω του «προπύργια» και σύμβολα αδιαφάνειας και διαφθοράς;

Δήλωση Αβραμόπουλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφορικά με το ζήτημα της ΕΡΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δημόσιος τομέας πάσχει.

Μας φιμώνουν, λέει η Νέα Δημοκρατία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η φίμωση της ενημέρωσης, στην οποία επιδίδεται συστηματικά η κομματική συντεχνία των συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών ενώσεων, δεν θα εμποδίσει τη Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τις απόψεις της.

"Το Κιλκίς δεν προλαβαίνει να μετράει τα χαστούκια της συγκυβέρνησης"

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
Το Κιλκίς όπως και όλη η Ελλάδα δεν προλαβαίνει να μετράει τα «χαστούκια» από την επίθεση Τρόικας και τρικομματικής συγκυβέρνησης: 
- Τρία σχολεία (σε Γοργόπη, Τούμπα και Πλαγιά) κλείνουν από τη νέα σχολική χρονιά παρά τις διαψεύσεις που ανακοινώθηκαν προ εξαμήνου, όταν για πρώτη φορά άρχισαν να διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες.
- Δύο τμήματα της ΔΟΥ Κιλκίς μεταφέρονται από 1/7 στη ΔΟΥ Αμπελοκήπων, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις από τοπικούς παράγοντες ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, «τουλάχιστον όχι στο τρέχον έτος» όπως δήλωναν.

Ανοιχτό γράμμα προς γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς

Γράφει ο Γιώργος Ξενέλλης
Πρόεδρος ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Το τελευταίο διάστημα συντελείται η μετάλλαξη του δημόσιου σχολείου που θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Οι βασικές πλευρές αυτών των αλλαγών είναι: λιγότεροι καθηγητές, λιγότερα τμήματα, περισσότεροι μαθητές στο τμήμα, μικρότερη χρηματοδότηση σχολείων, λιγότερη γνώση.

Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - Αεροπλάνο βγήκε από το διάδρομο

Παραλίγο πολύνεκρη τραγωδία στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Αεροσκάφος που μετέφερε 160 επιβάτες βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης. Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες οι επιβάτες είναι καλά.

Δημοσκόπηση VPRC: Κερδισμένοι ΣΥΡΙΖΑ και… ΕΡΤ

Δύο στους τρεις πολίτες λένε «όχι» στο «λουκέτο» στην ΕΡΤ, ενώ την ίδια ώρα, στη σκιά της απόφασης της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει προβάδισμα 2,5 μονάδων από τη ΝΔ. Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα της πανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της VPRC που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του tvxs.gr από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου.

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ για συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί όλες και όλους να συμμετάσχουν στο 2ο Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη. Οι ΛΟΑΤ όπως βρίσκονται στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης, των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, της αστυνομίας, της Εκκλησίας και φυσικά του συντηρητικού κατεστημένου. Υφίστανται ασταμάτητα βίαιη καταστολή της έκφρασης και της συμπεριφοράς τους, σεξισμό, ομοφοβία, θεσμικές και κοινωνικές διακρίσεις, αυθαίρετη περικοπή πληθώρας κοινωνικών δικαιωμάτων, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, ακόμα και μεθοδική εξώθηση στην υποχρεωτική σεξουαλική εργασία.

«100 χρόνια Κιλκίς – 20 χρόνια Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς»

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την επετειακή παράσταση «100 χρόνια Κιλκίς – 20 χρόνια Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς». Η συγκεκριμένη παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς και εντάσσεται στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης του Κιλκίς. Θα είναι μία ιδιαίτερη παράσταση. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με μία όντως ξεχωριστή παράσταση. Θα εμφανιστεί το τμήμα των παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Τα υπόλοιπα από κοντά. Είσοδος: 2 ευρώ

Αναβάλλεται η εκδρομή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Καππαδοκία

Η προγραμματισμένη εκδρομή για την Καππαδοκία στις 29 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου, αναβάλλεται εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία. Εξαιτίας των γεγονότων αυτών προχωράμε όχι στην ακύρωση αλλά στην αναβολή της εκδρομής.

Επίσκεψη της σχολής μαγειρικής «Μακάριος Γ’» στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

"Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 17:00 ακριβώς, είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις μας, τη σχολή Μαγειρικής «Μακάριος Γ’» από τη Λευκωσία της Κύπρου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος «Νέας Γενιάς». Όπως πάντα, ξεναγήθηκαν τόσο οι μαθητευόμενοι όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της μαγειρικής σχολής.

Σήμερα η ΕΡΤ αύριο εσύ!