Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Φυρομιανός προσπάθησε με την απειλή όπλου να ληστέψει κοσμηματοπωλείο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας σήμερα (02.08.2013) το μεσημέρι, στη Σάρτη Χαλκιδικής, ένας 46χρονος υπήκοος FYROM, ο οποίος αποπειράθηκε να διαπράξει ληστεία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου.
Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, με τις κατηγορίες της απόπειρας διάπραξης ληστείας, της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, ο προαναφερόμενος εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο ενός 52χρονου ημεδαπού και με την απειλή όπλου ζήτησε από αυτόν να τοποθετήσει κοσμήματα μέσα σε μια σακούλα, πλην όμως ο τελευταίος αντέδρασε, κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Κατά τη διαφυγή του, ο δράστης προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 52χρονο ημεδαπό και ύστερα από προτροπές του για βοήθεια, ακινητοποιήθηκε από λοιπούς καταστηματάρχες, ύστερα από πάλη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Το πιστόλι καθώς και μία γεμιστήρα με (5) φυσίγγια κατασχέθηκαν ως μέσω τέλεσης του εγκλήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.