Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2013

Με τη συμμετοχή 6 αθλητών και έπαθλο τη συμμετοχή στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι» έληξε η συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την 6 έως και τις 9 Ιουνίου. Η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν σημαντική καθώς μετά από μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την οικονομική κρίση και προπονήσεις χωρίς πληρότητα στα απαιτούμενα μέσα, δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα να δοκιμασθεί έναντι άλλων και να εξαχθούν τα σχετικά συμπεράσματα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

- Ο Αμοιρίδης Αδάμ κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 400 μέτρα και την έβδομη στα 200 μ.

- Η Πασχαλίδου Όλγα διακρίθηκε στην τέταρτη θέση στη σφαίρα

- Η ομάδα της σκυταλοδρομίας με τους Πουμπουρίδη Κώστα, Πιλιτσόπουλο Σπύρο, Μακρίδη Γιάννη και Αμοιρίδη Αδάμ επίσης έφθασε ένα βήμα πριν από το βάθρο κατακτώντας την τέταρτη θέση

Την ευχαρίστηση της συμμετοχής και την υπόσχεση για πιο δυνατή προσπάθεια έδωσαν οι

- Πιλιτσόπουλος Σπύρος στα ημιτελικά των 100 μ. τρέξιμο

- Πουμπουρίδης Κωσταντίνος στα 100 και 200 μ. τρέξιμο

- Μακρίδης Γιάννης και Καρυπίδης Ηλίας στη σφαίρα

- Πασχαλίδου Όλγα στα 100 μ. τρέξιμο

Με πενιχρά μέσα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, τόσο στους χώρους των δομών όσο και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που ευγενικά παραχωρεί ο Δήμος Κιλκίς, οι αθλητές με αναπηρία βάζουν στόχους, επιμένουν και τους πετυχαίνουν. Οι προπονήσεις γίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας κας Νάντιας Μπουρλούκα ενώ ως βοηθός στην αποστολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αθήνα συμμετείχε ο κ. Πουμπουρίδης Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου