Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2012 Ε΄ ΕΣΣΟ

1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2012 Ε’ ΕΣΣΟ, από 10 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ την 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας , όπως παρακάτω:
α. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2014 (έτος γέννησης 1993) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφερείας της ΣΥ Αττικής και της ΣΥ Αθήνας με κωδικό Σ.Α. 156), Βοιωτίας, Μαγνησίας, Ροδόπης (μόνο του Δήμου Κομοτηνής) και Χανίων.

Η Βουλγαρία προσελκύει ξανά ξένους επενδυτές στον τομέα των ακινήτων

Πηγή: Βουλγαρική Ραδιοφωνία
Οι ειδικοί στον τομέα υποστηρίζουν ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια, οι Ρώσοι έχουν αγοράσει 200-300 χιλιάδες κατοικίες περίπου με το συνολικό ύψος των επενδύσεών τους να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια

ΚΩΣ: Το παιχνίδι με τον δονητή τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ατύχημα υπέστη παίζοντας με… τύπο δονητή αλλοδαπός τουρίστας προσπαθώντας έτσι να καλύψει τις σεξουαλικές του επιθυμίες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Σε κάποια στιγμή όπως φαίνεται έχασε τον … έλεγχο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του νησιού της Κω με τους γιατρούς να καταφέρνουν μετά από επιτυχή επέμβαση να αφαιρέσουν το αντικείμενο.

Κάλεσμα για τα "Αργοναυτικά" 2012 στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 θα πραγματοποιηθούν οι θεσμικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας με την επωνυμία «Αργοναυτικά», στον αυλόγυρο του 1ου Λυκείου Κιλκίς (περιοχή Σαλάτς).
Στις εκδηλώσεις, που και τις δύο ημέρες θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ, συμμετέχουν καλλιτέχνες προερχόμενοι από το ντόπιο έμψυχο δυναμικό, με κοινό παρονομαστή την κατά καιρούς ενεργό συμμετοχή τους στα δρώμενα του συλλόγου μας.

Αποχαύνωση με τα σήριαλ και μετά "εμπορική εισβολή"! Το σχέδιο της Άγκυρας όπως το γράφουν οι Τούρκοι!

To ρόλο που παίζουν οι τουρκικές τηλεοπτικές σαπουνόπερες, που πουλά φτηνά η τουρκική προπαγάνδα σε χώρες όπου η Άγκυρα θέλει να διεισδύσει πολιτιστικά και εν συνεχεία εμπορικά αυξάνοντας την επιρροή της, αποκαλύπτει εμμέσως πλήν σαφώς η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News. Και το κάνει μέσα από ένα ρεπορτάζ για το γνωστό θέμα των νέων απαγορεύσεων σε Έλληνες -αλλά και πολίτες άλλων χωρών - να αγοράζουν ακίνητα σε 28 νομούς της Τουρκίας!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος ενός ημεδαπού 43 ετών. Ειδικότερα, στη Μελίκη Ημαθίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ότι ο 43χρονος δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια σε κλοπές Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων (αγροτικών) και κυρίως σε τεμαχισμό των αφαιρεθέντων οχημάτων με σκοπό την πώληση ανταλλακτικών, σε αστυνομικό έλεγχο περιφραγμένου χώρου παρακείμενου οικοπέδου πλησίον της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Σύλληψη ενός ατόμου για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Ημαθία

Συνελήφθη χθες (11.08.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε βάρος γυναικών στην Ημαθία

Συνελήφθησαν χθες (11.08.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο 21χρονος πλησίασε πεζός 73χρονη ημεδαπή και με αιφνιδιαστική κίνηση της αφαίρεσε από τον λαιμό έναν χρυσό σταυρό και τράπηκε σε φυγή.

Κόβονται στο μισό οι δεύτερες συντάξεις-Αλλαγές στο ασφαλιστικό

Το νέο πακέτο μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα περιλαμβάνει περικοπές σε συντάξεις , αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ενώ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια αναμένεται να φύγουν από το Δημόσιο 150.000 υπάλληλοι.