Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Δωρεάν και πάλι θα παίρνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, καθώς το ΔΣ των φαρμακοποιών αποφάσισε να εκτελούν κανονικά τις συνταγές από 1ης Ιουλίου. Μετά τη συνάντηση αυτή ο κ. Λουράντος δήλωσε ικανοποιημένος από την τήρηση των δεσμεύσεων του υπουργού Υγείας και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί άμεσα λύση και για τα χρέη του 2011. Από την πλευρά του, μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος επισήμανε ότι κατανοεί τα προβλήματα των φαρμακοποιών και είπε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα μπορεί σύντομα να χρηματοδοτείται ώστε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.
Αυτό πάντως που φαίνεται να προβληματίζει τον κλάδο είναι το γεγονός ότι η νέα ηγεσία δε δίνει λεπτομέρειες για το τι θα γίνει τους επόμενους μήνες και πως θα πληρώνεται ο κλάδος από δω και πέρα.
http://www.nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.