Συνάντηση με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Πολυκάστρου κ. Παντελή Δημητσάκη, Αξιούπολης κ. Νίκο Βογιατζή και Γουμένισσας κ. Αθανάσιο Τραχανίδη πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κ. Κωνσταντίνος Βιολιτζής και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Χατζηαγγελίδης, την Τετάρτη 20 Μαΐου στο Πολύκαστρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ των τριών εμπορικών συλλόγων, με στόχο την αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση και υποστήριξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων της περιοχής, καθώς και οι επικείμενες αρχαιρεσίες των Εμπορικών Συλλόγων Πολυκάστρου και Αξιούπολης.
Παράλληλα, συζητήθηκε η πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός ενιαίου Εμπορικού Συλλόγου Παιονίας, ο οποίος θα λειτουργεί ως κοινός φορέας εκπροσώπησης της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής. Στον νέο σύλλογο θα συμμετέχουν, πέραν των εμπορικών συλλόγων Πολυκάστρου, Αξιούπολης και Γουμένισσας, και οι τοπικές αγορές και επαγγελματίες των γύρω περιοχών, όπως του Ευρωπού, του Αγίου Πέτρου και άλλων περιοχών της Παιονίας, με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας, της εξωστρέφειας και της κοινής αντιμετώπισης των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική αγορά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας και της συντονισμένης εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.