Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ετήσια Τακτική Γενική του Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Παιονίας "Το Πάικο"

Ανακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου Παιονίας "Το Πάικο"
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παιονίας «Το Πάικο» καλεί και κάνει γνωστό στα μέλη του, ότι την 21/04/2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 πραγματοποιεί μέσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας, την Ετήσια Τακτική Γενική του Συνέλευση με ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ (εκλογές) και με θέματα: Ενημέρωση των μελών του για τα πεπραγμένα του έτους 2023, έγκριση ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του ιδίου έτους (2023) και έγκριση του ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του έτους 2024, ως και συζήτηση τυχόν άλλων θεμάτων που ήθελαν προκύψει στην πορεία, σύμφωνα με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων και των απαραίτητων αιτήσεων και δικαιολογητικών, που αυτοί υποχρεωτικά θα υποβάλουν, θα ενημερώνονται σε καθημερινή βάση στα γραφεία του Κ.Σ. από τις ώρες 09.00 με 13.30 και 18.00 με 20.30.

Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας - που είναι και τι πιθανότερο - η παραπάνω Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή 28/04/2024 (Κυριακή των Βαΐων) ώρα 11:30 στην ίδια αίθουσα (Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας) με τα ίδια θέματα και με τα οσαδήποτε μέλη και αν παραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.