Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Φώτιος Γεωργιάδης: Παραιτούμαι από όλα τα πολιτικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και από μέλος του κόμματος

Υπογράφει π Φώτιος Γεωργιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Φίλες και φίλοι πιστός στις αξίες μου, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και μετά από διαρκείς αγώνες, από θέσεις ευθύνης μέσω των πολιτικών οργάνων του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια ήρθε η ώρα να κάνω γνωστή την οριστική απόφασή μου να παραιτηθώ από όλα τα πολιτικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, στα οποία έως σήμερα μετέχω καθώς και από μέλος του κόμματος. 

Δυστυχώς εδώ και μεγάλο διάστημα τόσο η τοπική οργάνωση του Κιλκίς, όσο και η ίδια η ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς έχουν αναμφίβολα χάσει τον πολιτικό βηματισμό τους, με αποτέλεσμα να μην είναι κοντά στους ψηφοφόρους, σχεδόν προκλητικά τα τελευταία χρόνια να λειτουργούν με βάση τα προσωπικά πολιτικά τους συμφέροντα. 

Είναι γνωστό πως χώρισαν ακόμα και πολιτευτές του κόμματος σε δικούς μας και σε "άλλους" με αποτέλεσμα την μείωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας σε όλο τον νομό. 

Συνεχίζω να σέβομαι τα απλά και ανιδιοτελή μέλη της Νέας Δημοκρατίας και δηλώνω πως παραμένω ενεργό πολιτικό μέλος της κοινωνίας του Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.