Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτο παιχνίδι του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης, στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ16

Δελτίο τύπου ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Τμήμα Βόλεϊ)
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ16 της Ένωσης μας (ΕΣΠΕΜ). Το Σάββατο (9-12-023) στο εκτός έδρας πρώτο του παιχνίδι ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης νίκησε εύκολα τον ΦΟ Αριδαίας με 3-0 σετ (25-7, 25-21,25-17).

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιέτερα χαρακτηριστικά καθ΄ότι η ομάδα της Αριδαίας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ανταγωνισθεί τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Έτσι δόθηκε χρόνος και στις νέες εισερχόμενες στην ομάδα παίκτριες μας να παίξουν και να πάρουν το ’αγωνιστικό τους βάπτισμα’.

Η νέα ομάδα μας (ως προς την σύνθεση της) έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Έχει αθλήτριες με καλά στοιχεία, είναι αποτελεσματικές στην επίθεση τους, έχουν καλή υποδοχή, πιεστικό ΣΕΡΒΙΣ και έδειξαν πως είναι μία ομάδα προπονητικά δουλεμένη και πως γνωρίζει τι θέλει από έναν αγώνα.

Το πρωτάθλημα το Παγκορασίδων Κ16, θα διαρκέσει μέχρι τον Μαϊο μήνα. Επόμενος αγώνας το Σάββατο εντός έδρας με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Σύνθεση ομάδας. Σταύρος Χατζηγεωργιάδης προπ.: Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Νίτση Αντωνία , Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα , Ρουκούδη Λαμπρινή, Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Καραθόδωρου Ελευθερία, Τζέκου Ιωάννα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.