Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση Μ. Ευθυμίου με μαθητές και μαθήτριες Α' Λυκείου, στο Κιλκίς

Υπογράφουν οι μαθητές*
Τον Φεβρουάριο του 2020 φοιτούσαμε στην ΣΤ΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Με τον δάσκαλό μας κ. Δημήτριο Πέρρο ετοιμάζαμε μία εργασία για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς και την γιορτή της Εθνικής Επετείου. Παρακολουθήσαμε τα διαδικτυακά μαθήματα της κ. Ευθυμίου και με πολύ ενθουσιασμό της στείλαμε ομαδική επιστολή.

Η κ. Ευθυμίου απάντησε θερμά στην επιστολή μας, δίνοντάς μας άδεια να χρησιμοποιήσουμε κομμάτια του έργου της για τις δράσεις μας. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε στην παρουσίαση των εργασιών μας. 

Λόγω της σημερινής ομιλίας της στο Κιλκίς, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά την σημαντική ιστορικό και να συζητήσουμε μαζί της. Εκτός από σπουδαία ιστορικός η κ. Ευθυμίου μας απέδειξε ότι είναι και εξαίρετος άνθρωπος. Ήταν ανοιχτή, ευχάριστη και προσιτή, απάντησε στις ερωτήσεις μας πάνω στον τομέα εργασίας της αλλά και την γενική της καριέρα. Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτή την συνάντηση και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

*Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου: Νίνα Η., Μανώλης Λ., Ελένη Τ., Δέσποινα Μαρία Δ., Δημήτρης Α., Γιώργος Ορφέας Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.