Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση Π. Παππά με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμοδίου για τη Μακεδονία και τη Θράκη

Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Πέτρος Παππάς με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμοδίου για τη Μακεδονία και τη Θράκη, δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη για την τιμή που μου κάνει, να με ορίσει αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμόδιο για τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Έχοντας ζήσει και υπηρετήσει επαγγελματικά σε όλη μου τη ζωή, σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξω τις πολλές δυνατότητες της περιοχής μας αλλά και τα σημαντικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Με την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, τους νέους, τους ανθρώπους της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας, την Εκκλησία και τους φορείς, θα προσπαθήσω να συμβάλλω στη συγκρότηση μιας νέας, αξιόπιστης, ρεαλιστικής και αισιόδοξης κυβερνητικής πρότασης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Βόρειας Ελλάδας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό αυτό σκοπό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.