Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Δήλωση Γκουντενούδη για την ανακοίνωση των βάσεων

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Υποψήφιος Δήμαρχος «Νέα Ισχυρή Παιονία»

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, συγχαίρω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και φυσικά για την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ένας καινούργιος και δημιουργικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σε αυτούς τους νέους ανθρώπους, άλλωστε οι νέες γενιές είναι το μέλλον και σε αυτές πρέπει να επενδύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς για το λειτούργημα που προσφέρουν, αλλά και στους γονείς για την ατέρμονη υποστήριξη τους. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πραγματικότητα τα όνειρα και οι στόχοι των μαθητών και των μαθητριών μας.

Τέλος, θα ήθελα να σταθώ στα παιδιά που προσπάθησαν με όλες τους δυνάμεις αλλά δεν κατάφεραν να επιτύχουν. Τίποτα δεν τελειώνει σε αυτή την δοκιμασία παρά μόνο αρχίζει, οι ευκαιρίες και οι οδοί προς την επιτυχία δεν περνούν μόνο μέσα από τέτοιου είδους δοκιμασίες. Η εμπειρία αυτή δεν σταματά το μέλλον, συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση για το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.