Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Αναβάθμιση για το Kinesis Fight Club στο Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών παραβρέθηκε η ομάδα εκπαιδευτών του Kinesis Gougoulas Team στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στο αρχηγείο της ομάδας στις 1 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα εξετάστηκαν ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής ομάδας ο Αντώνης Γιαννακίδης που απέκτησε τον βαθμό της μώβ ζώνης 3ο επίπεδο και ο βοηθός του Βασίλης Αναστασιάδης που απέκτησε τον βαθμό της μπλε ζώνης.

Εξεταστής ήταν ο Νίκος Γουγούλας κάτοχος μαύρης ζώνης 2ου Dan από την International Brazilian Jiu Jitsu Federation και εκπρόσωπος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Ζιου Ζίτσου στην βόρεια Ελλάδα.

Συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα και προηγήθηκε τεχνικό σεμινάριο.
Επόμενος σταθμός για το Kinesis είναι η συμμετοχή του στο Octagon Submission 3 στην Περαία Θεσσαλονίκης στις 9 Ιουλίου όπου θα αγωνιστούν δύο αθλητές ο Αντώνης Γιαννακίδης και ο Μαρίνος Κορολόφ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.