Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Φωτογραφίζοντας την Παιονία


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Μια νέα, δημιουργική και πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκίνησε ο δήμος Παιονίας στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της περιοχής.

Αξιοποιεί τη «Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας - OUT of FOCUS» προκειμένου να υλοποιήσει σχέδιο φωτογράφισης της Παιονίας για αξιοθέατα, μνημεία, φυσιολατρικό απόθεμα, τοπικά προϊόντα και με τον τρόπο αυτό ο δήμος να συγκεντρώσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το οποίο αφενός θα εμπλουτίσει την τουριστική του ιστοσελίδα, αφετέρου θα δημιουργήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα της περιοχής.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης και ο επικεφαλής της ομάδας τουριστικής προβολής του δήμου Χρήστος Δραγανίδης υποδέχθηκαν τα μέλη της «Λέσχης Δημιουργικής Φωτογραφίας - Out of focus», στο δημαρχείο Παιονίας και συζήτησαν τις παραμέτρους της επικείμενης συνεργασίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Δραγανίδης και ο πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης, ξενάγησαν τους φωτογράφους στο ιστορικό μνημείο της Χρυσαλλίδας στη Γουμένισσα από όπου ξεκίνησε και η εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας» θα φωτογραφίσει την Παιονία εθελοντικά και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το δήμο ή άλλο φορέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.