Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Τα Θεοφάνεια στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου ΠαιονίαςΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα και σεβασμό, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Παιονίας.

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης παρακολούθησε την λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Γουμένισσας την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμένισσας, Αξιούπολης & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος. Στην συνέχεια ακολούθησε ο αγιασμός των υδάτων στην κεντρική κρήνη πλατείας Θ. Ζελέγκου στην Γουμένισσα. Επίσης, ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στην Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Αξιό ποταμό στη γέφυρα Αξιούπολης.

Στις τελετές για τον εορτασμό των Θεοφανείων το παρόν τους έδωσαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλευτής Κιλκίς κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο Διοικητής της 33ης Μ/Κ ΤΑΞ Πολυκάστρου, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πιστοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.