Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Τα νέα του Τμήματος Στίβου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" (19/7/2020)

➤Στο Διεθνές μίτινγκ Στίβου «Δρόμεια 2020» στη Βάρη
Αργυρό μετάλλιο για την Π. Φαρμάκη στα 400 μ
Αγωνίστηκαν με επιτυχία Α. Αλέρου και Κ. Κούρλη
Απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή των τριών πρωταθλητών του Αλέξανδρου Κιλκίς που πήραν μέρος , μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, στο διεθνές μίτινγκ στίβου με την επωνυμία «Δρόμεια 2020» που έγιναν την Τετάρτη στη Βάρη Αττικής, όπου έκαναν ντεμπούτο ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες των ταχυτήτων.

Η Παναγιώτα Φαρμάκη πήρε και φέτος μετάλλιο (πέρυσι ήταν 3η) τερματίζοντας σε 63.56 στην κούρσα των 400 μ των Γυναικών, ενώ ο Αλέξανδρος Αλέρου στην πρώτη φετινή εμφάνιση τερμάτισε 5ος στην κούρσα των 400 μ ανδρών με 51.37.

Τέλος απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η προσπάθεια της μόλις 14χρονης Κωνσταντίνας Κούρλη στα 100 μ γυναικών, που στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες αυτού του επιπέδου κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να τερματίσει στην 7η θέση με 13.04 (+2.8)

Την αποστολή της ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς στους αγώνες συνόδεψε η προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος Σπυριδούλα Μηναρετζή.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών
Έξι συμμετοχές, έξι μετάλλια για τον στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς


Με έξι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών που συνοδεύτηκαν όλες από μετάλλια στα ισάριθμα αγωνίσματα και πολύ ικανοποιητικές, λόγω συνθηκών επιδόσεις, ολοκληρώθηκαν για την αγωνιστική ομάδα οι υποχρεώσεις της στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας στο αντίστοιχο της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κατερίνης την Παρασκευή και το Σάββατο 17 -18 Ιουλίου.

Ο Αλέξανδρος Αλέρου, αν και με πολύ πλημμελή προπόνηση φέτος λόγω της συμμετοχής του στις Πανελλήνιες εξετάσεις , ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλέξανδρου με εύκολες νίκες τόσο στα 400 μ με 51’’50 όσο και στα 800 μ με 1’58’’95.

Η Παναγιώτα Φαρμάκη , να και ανήκει ακόμη στην κατηγορία κορασίδων , ήταν 2η στα 200μ με 27’’63 και 3ηστα 400 μ με 62’’54 και πραγματοποίησε ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας της που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και για την επίσης κορασίδα Στέλλα Παρασκευά που έκανε μια κούρσα στα 1500 μ σε 5’52’’95 τερματίζοντας στην 3η θέση δείχνοντας πως είναι έτοιμη για το καλύτερο δυνατό στη Λάρισα στα 2000μ στηπλ.

Τέλος στη 2η θέση στα 400μ των ανδρών τερμάτισε ο Ανέστης Σιταρίδης ωστόσο ο τραυματισμός του σ' αυτήν την κούρσα του στέρησε τη δυνατότητα να λάβει μέρος και να διεκδικήσει την πρόκρισή του στο κύριο του αγώνισμα τα 400 μ εμπ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων.

Στο Πανελλήνιο Κορασίδων στη Λάρισα
Με Π. Φαρμάκη & Στ. Παρασκευά θα πάρει μέρος ο Αλέξανδρος Κιλκίς


Με δύο αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί το τμήμα στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 (Παίδων – Κορασίδων) που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αλκαζάρ» της Λάρισας το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου.

Η Παναγιώτα Φαρμάκη και η Στέλλα Παρασκευά πήραν την πρόκριση στις κορυφαίες της κατηγορίας τους μέσα από την ειδική διαδικασία που καθόρισε φέτος ο ΣΕΓΑΣ λόγω της πανδημίας και θα αγωνιστούν στα 400 μ η Φαρμάκη και στα 2000 μ στηπλ η Παρασκευά στοχεύοντας στην όσο καλύτερη θέση και διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.