Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Τάδε έφη Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης για προαστιακό και νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Με αφορμή το νέο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα ήθελα να επισημάνω την ανάγκη του προαστιακού με πολύ περισσότερα δρομολόγια που έχει ο τόπος μας και με ένα βήμα παραπέρα, θα έλεγα πως ο σταθμός πρέπει να μεταφερθεί στην πρωτεύουσα του νομού, στην πόλη του Κιλκίς, σε έναν χώρο που θα κατασκευαστεί και ένα μεγάλο πάρκινγκ, για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος.

Στον ίδιο χώρο θα μπορούσε να μεταφερθεί και το ΚΤΕΛ Κιλκίς για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημοτών.

Σε μια Ευρώπη που ο σιδηρόδρομος είναι το βασικό μεταφορικό μέσο από τη μία πόλη στην άλλη και από τη μία χώρα σε άλλη, στην Ελλάδα καταφέραμε να τον απαξιώσουμε.

Όσων αφορά το Νοσοκομείο Κιλκίς, συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για τη δωρεά που κάνει για εργασίες βελτίωσης, σε έναν χώρο που οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων μοχθούν καθημερινά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για καλύτερη περίθαλψη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Θα πρέπει όμως να βελτιώσουμε και τον χώρο στάθμευσης εντός του Νοσοκομείου για τους εργαζόμενους, τους ασθενείς και τους επισκέπτες, για να μην αφήνουν τα αυτοκίνητά τους πάνω σε πεζοδρόμια, δεξιά και αριστερά σε όλους τους δρόμους του Ιδρύματος και σε κάθε γωνία με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την προσέλευση επειγόντων περιστατικών, ακόμα και στην είσοδο του Ιδρύματος που παρκάρουν όπου λάχει για να εξυπηρετηθούν από το ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται εκεί, και το οποίο θεωρώ πώς πρέπει να μεταφερθεί κοντά στο κυλικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.