Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

NoLogo και… το infotainment στα καλύτερά του!

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έρχεται η νέα κοινωνικοπολιτική εκπομπή, στο Newn WebRadio, η NoLogo. Μία εκπομπή που συνδυάζει την ενημέρωση με την διασκέδαση, το ποιοτικό με το ανάλαφρο, την λογική με το συναίσθημα. Στόχος της νέας αυτής, ενημερωτικής εκπομπής θα είναι η ανάδειξη και η ανάλυση των τεκταινόμενων στην διεθνή και ευρωπαϊκή, αλλά και την ελληνική πολιτική σκηνή, ενώ παράλληλα θα γίνεται βαθύς σχολιασμός των κοινωνικών και ανθρωπιστικών προβλημάτων που ταλανίζουν την σημερινή κοινωνία.

Οι συντελεστές της εκπομπής είναι οι κ.κ.: Μπουφίδου Μαρίλη, 21 ετών, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Παπά Μαίρη, 24 ετών, πτυχιούχος και επαγγελματίας Ηθοποιός και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, 27 ετών, Επικοινωνιολόγος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών εκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σχολιάζουν και παρεμβαίνουν -σε σταθερή βάση- στην στήλη της εκπομπής με τίτλο ”Πες, πες, PES, κάτι θα μείνει!” η κα. Νικολοπούλου Αναστασία, πτυχιούχος Νομικός ΕΚΠΑ και Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ εκ του ΑΠΘ και ο κος. Μπάγιος Αντώνιος, φοιτητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ.

”Ότι λέμε, μένει εδώ…”: Η εκπομπή, παράλληλα με τον στόχο της ενημέρωσης, στην στήλη αυτή θα φιλοξενήσει συχνά-πυκνά νέες και νέους, καταξιωμένους στο χώρο τους, οι οποίοι με τις εμπειρίες, τις γνώσεις και την φρεσκάδα τους θα συμβάλουν στην πληρέστερη κατανόηση των διεθνών, κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που διαμορφώνουν την εικόνα του Σήμερα και του Αύριο.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά από το site του newn.gr κάθε ΠΕΜΠΤΗ 16:30 με 18:30. Μια δροσερή νεανική παρέα, γεμάτη πάθος για την ζωή, έρχεται και θα… μείνει! Εμείς τα ξέρουμε, άλλωστε, για σας τα λέμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.