Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Επιλογή μουσικών οργάνων για μικρούς σπουδαστές, στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Φωτογραφία αρχείου
Ανακοίνωση
Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Από τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 2019, αλλάζει η ώρα λειτουργίας των εγγραφών στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 2.30 μ.μ. - 8.30.  Επίσης για τη Δευτέρα στις 5.00 μ.μ. έχει οριστεί το ραντεβού των μικρών σπουδαστών για την παρουσίαση των εγχόρδων οργάνων βιολιού και βιολοντσέλου από τους διδάσκοντες καθηγητές των αντίστοιχων οργάνων. 

Την Τρίτη συνεχίζεται η παρουσίαση των πνευστών οργάνων στις 4.00 με φλάουτο σαξόφωνο κλαρινέτο και τρομπέτα. Την Παρασκευή στις 6.00 θα γίνει η παρουσίαση της κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας. 

Να σημειώσουμε ότι οι νέοι σπουδαστές μας θα δουν τα όργανα ύστερα από ειδικά τεστ που τους πραγματοποίησε ο Διευθυντής του Ωδείου. 

Η κατεύθυνση δική μας ή επιλογή του οργάνου δική σας.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.