Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

"Συνέχισε έτσι Κωνσταντίνε"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν ξεχνά τα δικά του παιδιά, τα οποία συνεχίζουν να προοδεύουν και να κατακτούν τον ένα στόχο μετά τον άλλον στην καριέρα τους.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Μπαλωμένος που πλέον υπερασπίζεται τα δοκάρια της Κ19 του ΠΑΟΚ. Και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ο 17χρονος Κιλκισιώτης πορτιέρε κατέβασε τα ρολά στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με Καβάλα, και Αετό Ορφανού, δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Συνέχισε έτσι Κωνσταντίνε.

Ώρα για παιχνίδι
Σαββατοκύριακο έρχεται, και στον Αλέξανδρο Κιλκίς περιμένουμε τις οικογένειες για ξέφρενη διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ο παιδότοπος ανοίγει τις πύλες του στις 18.00 το απόγευμα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα παίρνουν θέση στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, και το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.