Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ευχές Α. Βεργίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Η περίοδος των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι το αποκορύφωμα μιας χρονιάς γεμάτη κόπο και προσπάθεια για την εισαγωγή σε κάποια ανώτατη πανεπιστημιακή ή τεχνολογική σχολή της χώρας.

Είναι η πρώτη σοβαρή δοκιμασία σε μια ζωή εξαιρετικά απαιτητική και η επιτυχία σ’ αυτήν θα είναι ένα ευχάριστο ξεκίνημα για έναν διαρκή αγώνα γεμάτο δοκιμασίες και συνεχείς εξετάσεις. Όμως, ακόμα και η αποτυχία για όσους υποψηφίους δεν τα καταφέρουν θα είναι μια προσπάθεια που δεν ευοδώθηκε και σίγουρα θα ακολουθήσουν ευκαιρίες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές που ρίχνονται σε αυτή τη δύσκολη μάχη και προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για καλύτερες συνθήκες εξέλιξης στη ζωή τους.


Οι ευχές και τα συγχαρητήρια απευθύνονται, επίσης, τόσο προς τους γονείς των υποψηφίων, όσο και προς τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στους μαθητές στην προετοιμασία και τη δοκιμασία τους.

Σε όλους τους μαθητές μας, που μετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι από καρδιάς κουράγιο, ηρεμία και καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.