Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Συμμετοχή της ομάδας Ρομποτικής του Γυμνασίου Πολυκάστρου σε εκδήλωση του Α.Π.Θ.

Δελτίο τύπου Γυμνασίου Πολυκάστρου
Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 η ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Πολυκάστρου παρουσίασε μετά από πρόσκληση μαζί με άλλα δημόσια σχολεία, την πορεία της εργασίας της στην εκδήλωση “Arduino Day 2019” που διεξήγαγε το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής, στο Αμφιθέατρο Α-31 της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εργασία με τίτλο «Κατασκευή μονάδας ελέγχου και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας σε σύστημα φωτισμού σχολικής μονάδας A.Li.S. (Automatic Lighting System)» αποτελεί και την πρόταση της ομάδας στον 1o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Physical Computing Ανοιχτών Τεχνολογιών που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην 1η φάση του.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο μαθητής της Γ Γυμνασίου Κωνσταντίνος Ζωσιμίδης και ο επιστημονικός υπεύθυνος της ομάδας Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Ηλεκτρονικός Φυσικός MSc.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, μαθητές και γονείς.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της ομάδα μας Κωνσταντίνο Ζωσιμίδη, Συμεών Καρανικόλα και Περικλή Μπουρλή του Δημητρίου, πρωτίστως για την ομαδικότητα που έχουν επιδείξει έως τώρα, καθώς και για την στήριξη και ουσιαστική βοήθεια τους στην προετοιμασία και παρουσίαση της εργασίας στην πρόσφατη εκδήλωση.

Δείτε επίσης σχετικά δελτία τύπου ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.