Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Φ. Παπαδοπούλου, Αν. Σελαλμαζίδης και Αθ. Τριανταφυλλίδης με Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου  Τονικίδη
Η Φωτεινή Παπαδοπούλου με τη δύναμη και την αισιοδοξία της νιότης και οι Αναστάσιος Σελαλμαζίδης και Αθανάσιος Τριανταφυλλίδης με τα χρόνια εμπειρίας τους στα κοινά, συμπορεύονται με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη για έναν φιλικό προς το δημότη Δήμο Κιλκίς, με συνεχή παρουσία στα ζητήματα της καθημερινότητάς του.

Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος
Ο Αθανάσιος Τριανταφυλλίδης του Κωνσταντίνου και της Ρόζας γεννήθηκε το 1961. Κατάγεται από το Δροσάτο και κατοικεί στο Κιλκίς.

Είναι πτυχιούχος Λογιστικής και διατηρεί λογιστικό Γραφείο στην πόλη του Κιλκίς από το 1989. Είναι παντρεμένος με τη Μάρθα Παπαδοπούλου που είναι Προϊσταμένη της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και έχει δύο παιδιά, τη Ρόζα και τη Γεωργία.

Διετέλεσε Δημοτικός και Κοινοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δοϊράνης με το συνδυασμό του αείμνηστου Θεόφιλου Περτσινίδη, καθώς επίσης και Νομαρχιακός Σύμβουλος και Δημοτικός σύμβουλος για 2 τετραετίες στο Δήμο Κιλκίς.

Υπήρξε οικονομικός επόπτης για 15 χρόνια στο Επιμελητήριο Κιλκίς, καθώς και υποψήφιος βουλευτής το 2014 με το ΚΙΔΗΣΟ.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς που με το έργο, τις αποφάσεις και τις παροχές του θα στηρίζει πολύπλευρα όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας. Και προς αυτήν την κατεύθυνση θα καταβάλλει και ο ίδιος κάθε προσπάθεια.

Παπαδοπούλου Φωτεινή
Η Φωτεινή Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1993 και κατάγεται από το Κιλκίς, στο οποίο και ζει. Ο πατέρας της είναι ο Ισαάκ Παπαδοπούλος και η μητέρα της η Αναστασία Βαρδάκα.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, που εδράζεται στο Ρέθυμνο, στο οποίο και διέμεινε επί σειρά ετών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με τις Διεθνείς Σχέσεις, καθώς και με θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Συμμετείχε ενεργά τόσο σε δράσεις του φοιτητικού συλλόγου, όσο και σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Ρεθύμνου. Το 2017 επέστρεψε στην πόλη της και διαπίστωσε τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Κιλκίς.

Μέσα από την πρόταση του Παύλου Τονικίδη να συμμετέχει στον συνδυασμό «Δήμος Αξιών», της δίνεται η ευκαιρία να συμβάλει ενεργά στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του Δήμου τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Σελαλμαζίδης Αναστάσιος
Ο Αναστάσιος Σελαλμαζίδης κατάγεται από τη Δράμα. Κατοικεί στο Σ.Σ. Μουριών από το 1968 και έχει δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος ΟΓΑ.

Άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, διετέλεσε δύο φορές Αντιδήμαρχος με διετή θητεία στο Δήμο Μουριών. Από το 2011 είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σ. Μουριών. Υπήρξε επίσης και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κ. Σουρμένων κατά την περίοδο 1996-2014.

Βασική του έγνοια η καθημερινότητα των συμπολιτών του και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Εργατικός και μεθοδικός, θα δουλέψει για ένα Δήμο εξυπηρετικό και φιλικό, που θα βρίσκεται πιο κοντά στους δημότες, στις ανάγκες και στις ανησυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.