Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Σβέρκου Κωνσταντίνου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Κώστας Σβέρκος, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός άνθρωπος εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Με περισσότερα από 20 χρόνια ενεργός στο στίβο της αυτοδιοίκησης, το σημαντικό έργο του είναι κάτι παραπάνω από γνωστό κι αναγνωρίσιμο στην περιοχή της Δ.Ε.Γαλλικού. Πρόεδρος της κοινότητας Χρυσόπετρας 1995 – 1998, Αντιδήμαρχος Δήμου Γαλλικού για αρκετά έτη και σημαντικός Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς σήμερα. Ο δραστήριος κι ανατρεπτικός Κώστας ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας για το Κιλκίς και τα χωριά μας που όλοι νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Επαγγελματίας αυτοκινητιστής όπως είναι γνωστός στους φίλους και συναδέλφους τους αποφάσισε τα τελευταία έτη να ασχοληθεί και με σύγχρονες καλλιέργειες αρωματικών φυτών.

Ένας σκληρός αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Κώστας Σβέρκος είναι ακριβοδίκαιος, συνεργάσιμος, ευθύς και πάντα κοντά στους συμπολίτες και τα προβλήματά τους. Ξεχωρίζει για την απλότητά του και την έξυπνη προσέγγιση των τοπικών προβλημάτων.

Δε διστάζει να συγκρουστεί όταν αντιλαμβάνεται ολιγωρία ή κοροϊδία. Από σήμερα ενισχύει την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με εμπειρία και αποτελεσματικότητα και γνωρίζουμε ότι με τη σύνθεση, το πείσμα και την αποτελεσματικότητα καταφέρνουμε να πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.