Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Η κοπή βασιλόπιτας του ΧΟΡΟΝΟΥ

Δελτίο τύπου ΧΟΡΟΝΟΥ 
Την πρώτη του βασιλόπιτα έκοψε το πολιτιστικό σωματείο «ΧΟΡΟΝΟΣ εν-κύκλιος κίνηση» την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Habitat. 

To Δ.Σ. είχε την ευκαιρία, καλωσορίζοντας τα μέλη και τους ενήλικες χορευτές, να παρουσιάσει τις πολλαπλές δραστηριότητες του σωματείου από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα, καθώς και τις προγραμματισμένες δράσεις του για την επόμενη περίοδο. Στο ευχάριστο περιβάλλον του Habitat, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης δόθηκαν και οι ανάλογες ευχές για τη νέα χρονιά.

Προηγήθηκε η κοπή βασιλόπιτας και για το παιδικό και εφηβικό τμήμα, στην αίθουσα που πραγματοποιούνται οι πρόβες του ΧΟΡΟΝΟΥ. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι έφηβοι με τα χαμόγελά τους, απόλαυσαν τα δώρα τους, και γέννησαν αισιοδοξία για την επιτυχή παρουσία του ΧΟΡΟΝΟΥ στα πολιτιστικά δρώμενα του Κιλκίς το 2019.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.