Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Υποδοχή της "Φλόγας Αγάπης" στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Μέσα σε κλίμα γιορτής και με λαμπρότητα ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς υποδέχθηκαν μαζί με πλήθος κόσμου και τη συμμέτοχη συλλόγων και σχολικών μονάδων της πόλης μας τη "Φλόγα Αγάπης" της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοτών Ελλάδος. 

Η "Φλόγα της Αγάπης" ξεκίνησε το ταξίδι της από την πόλη του Αγρινίου όπου εκεί πραγματοποιήθηκε και η αφή της και μετά από το πέρασμα της από διάφορες πόλεις της Ελλάδας κατέφθασε και στην πόλη μας μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (Λ.Α.Φ. ) και με μορφή λαμπαδηφορίας μεταφέρθηκε στο νέο Δημοτικό Πάρκο όπου εκεί πραγματοποιήθηκε το άναμμα του βωμού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο μουσικοχορευτικό γλέντι με την αφιλοκερδή συμμέτοχη διαφόρων καλλιτεχνών.

Σκοπός της λαμπαδηδρομίας ήταν να αφυπνίσει συνειδήσεις και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές αιμοδότες σηματοδοτώντας τη συνέχιση του σημαντικού έργου που επιτελεί η τράπεζα αίματος του ΕΕΣ Κιλκίς σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στη τοπική κοινωνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.