Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

"Ηχηρό «ΟΧΙ από τη Μπάντα και τους Κιλκισιώτες για τη Μακεδονία στην παρέλαση"


Γράφει ο Μιχαήλ Ηλ. Θεοχαράκης
Οικονομολόγος, Μέλος Φιλαρμονικής Μπάντας Κιλκίς
"Ακόμα ένα ηχηρό «ΟΧΙ» ακούστηκε σήμερα από τους πολίτες του Κιλκίς προς την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, όταν η Φιλαρμονική Μπάντα του Κιλκίς με δική της πρωτοβουλία έπαιξε εν στάση και κατ’ επανάληψη και με πολύ σθένος τον «Μακεδονικό Χορό». 


Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση στα πρόσωπα όλων των παραβρισκόμενων ήταν ολοφάνερη. Επιπλέον τα χειροκροτήματα, οι βιντεοσκοπήσεις και οι επιδοκιμασίες ήταν πολλές.

Ας μην γελιούνται υπουργοί εξωτερικών και άλλοι υποστηρικτές της προδοτικής συμφωνίας, διότι ο λαός δεν ξεχνά τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη που πολλάκις επαναλαμβάνει ο φλογερός δάσκαλος Δημήτριος Νατσιός, «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν».

Το ηθικό και βαθύ πατριωτικό φρόνιμα που είχαν οι Έλληνες κατά το έπος του ’40 το οποίο κατ’ ουσίαν εξέφρασε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Ι.Μεταξάς στον Ιταλό πρέσβη Γκράτσι, αυτό πρέπει να μιμηθούμε και να διατηρήσουμε και εμείς έχοντας τη βεβαιότητα ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα λάμψει η αλήθεια και θα δικαιωθούν τα χυμένα αίματα των προγόνων μας.

Χρόνια πολλά! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Μακεδονία ΜΑΣ!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.