Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ελληνοκινεζική συνεργασία για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

Τις προοπτικές ελληνοκινεζικής συνεργασίας για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης συζήτησαν χθες στην Θεσσαλονίκη η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας -πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, με εκπροσώπους της Κινέζικης Royal Group.

Ο συγκεκριμένος Όμιλος, με έδρα την πόλη Don Guan της Κίνας, επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε 24 συνολικά επιχειρηματικούς τομείς μεταξύ των οποίων ο τουρισμός πόλεων, τα τρόφιμα, ο τουριστικός αθλητισμός και διαχειρίζεται ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Η κα Πατουλίδου παρουσίασε στην αντιπροσωπεία του Κινεζικού ομίλου επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του Xiong Yong Liang την πόλη της Θεσσαλονίκης και τις δυνατότητες συμπράξεων στον τουρισμό ενώ στην επόμενη συνάντηση συμφωνήθηκε να εξεταστούν θέματα συνεργασίας της Θεσσαλονίκης και της Dong Guan στον αγροτοδιατροφικό, αθλητικό και πολιτιστικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.