Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Τατίδης: "Θα αποδοθούν οι ευθύνες για το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η δικαιοσύνη αργεί αλλά δεν ξεχνά, από 18-09-2017 είχα κάνει καταγγελία στη Εισαγγελία του Κιλκίς, για την απόδοση ευθυνών κατά παντός υπευθύνου προς την κτιριακή κατάσταση του κτιρίου 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, από τον κατασκευαστή του κτιρίου, από τους μελετητές και επιβλέποντες μηχανικούς και από τους μηχανικούς που παρέλαβαν το κτίριο.

Ήρθε η ημέρα που με κάλεσαν στο Πρωτοδικείο Κιλκίς για ένορκη κατάθεση ως προς την καταγγελία μου για το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Η καταγγελία πήρε τον δρόμο της και θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Παρέδωσα διάφορες φωτογραφίες από το κτίριο και τις τεχνικές περιγραφές των μηχανικών που αποφάνθηκαν, πως το κτίριο είναι επικίνδυνο από το 2006, και όμως συνέχιζε την λειτουργία του.

Από την ίδρυση του κόμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχουμε τονίσει πως οι υπεύθυνοι που κατασπατάλησαν και καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, έτσι και εδώ στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.