Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (27/8/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Συμπληρώνονται αισίως 10 χρόνια από την έναρξη της επίσημης συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους υπευθύνους και των δύο μερών να ενισχύουν ολοένα και περισσότερο τους ήδη ισχυρούς δεσμούς.

Μια συνεργασία που έχει μέχρι στιγμής αποδώσει τα μέγιστα σε θέματα τεχνογνωσίας, επιστημονικής ενημέρωσης των προπονητών, σε επίπεδο scouting και συμμετοχής σε μεγάλα τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γενικότερα στη βελτιστοποίηση στην ποιότητα λειτουργίας της Ακαδημίας .

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς έχει καταστεί μία από τις μεγαλύτερες (σε αριθμό παιδιών) και πιο οργανωμένες Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα.

Αποκορύφωμα της αγαστής συνεργασίας αποτελεί η έναρξη λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, όπου προπονητές από το επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προπονούν και εκπαιδεύουν παιδιά που οι ίδιοι έχουν επιλέξει από τα σχετικά CAMP που διοργανώνονται.

Ασφαλώς το νέο γήπεδο που σύντομα ολοκληρώνεται θα συντελέσει στην επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προγραμματισμός υψηλού επιπέδου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που διαρκώς εξελίσσεται με την βοήθεια της επιστήμης και διαφόρων κλάδων της όπως η Προπονητική, η Παιδοψυχολογία, η Κινητική Μάθηση, η Παιδαγωγική κά.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας δίνοντας έμφαση στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών που αφορούν το παιδί και την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.

Μια καινοτομία που έχει προγραμματιστεί για φέτος είναι η συνδιδασκαλία κατά την προπονητική διαδικασία όπου η παρουσία ενός ή ακόμη και δύο προπονητών κατά την διάρκεια της προπόνησης θα βοηθήσει στη επίτευξη των στόχων της κάθε προπονητικής μονάδας.

Η νέα αυτή εφαρμογή που ισχύει σε ακαδημίες μεγάλων Συλλόγων της Ευρώπης προσφέρει καλύτερο έλεγχο και ασφαλή εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξασφαλίζει το ουσιαστικό feedback (ανατροφοδότηση) συμβάλλοντας θετικά σε μια αποδοτικότερη προπονητική διαδικασία.

Η τήρηση του ετήσιου πλάνου του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγγυάται σαφώς την ποιοτική ολοκλήρωση των επιδιωκόμενων προπονητικών στόχων.

Σχολή τερματοφυλάκων στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος.
Μια σημαντική προσθήκη στην λειτουργία της Ακαδημίας για την φετινή χρονιά η λειτουργία της σχολής τερματοφυλάκων .

Επικεφαλής θα είναι ο Γρηγόρης Αθανασίου, τερματοφύλακας με πολύχρονη εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα με πάνω από 70 συμμετοχές στην Super league.

Οι εγγραφές στην σχολή τερματοφυλάκων έχουν ξεκινήσει και ήδη τα παιδιά κατατάσσονται στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου