Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Γλωσσικές Ασκήσεις» του Αδριανού Παπαδριανού

To βιβλίο «Γλωσσικές Ασκήσεις» του Αδριανού Παπαδριανού που κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για καθηγητές και μαθητές.

Περιλαμβάνει 230 ασκήσεις συνωνύμων (με συνολικά 281 συνώνυμα), άλλες 230 αντωνύμων (με συνολικά 284 αντώνυμα), 115 ασκήσεις σχηματισμού σύνθετων λέξεων, καθώς και τις απαντήσεις αυτών.

Σύντομο βιογραφικόΟ Αδριανός Παπαδριανός γεννήθηκε το 1972 και αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή το 1990. Από το 1996 έως τώρα διδάσκει εξειδικευμένα το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Έκθεσης) σε φροντιστηριακά μαθήματα. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το 2005, ενώ έχει παρακολουθήσει επί σειρά ετών σεμινάρια που αφορούν στις μαθησιακές δυσκολίες και τη διαχείριση άγχους και κρίσεων. 

Εκτός από την εκπαιδευτική συγγραφική δραστηριότητα στα μαθήματα της Γλώσσας και της Ιστορίας, έχει συγγράψει και άρθρα που αφορούν βαλκανικά θέματα καθώς και τις ελληνοσερβικές σχέσεις.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο ΕΔΩ

Ιστότοπος συγγραφέα http://papadrian.simplesite.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.