ΜΕΘΟΔΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2018

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Η επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς αποφάσισε

Δελτίο τύπου της προσωρινής συντονιστικής νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής
Πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς συνεδρίαση της προσωρινής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι Παπουλίδης Σταμάτης, Σιλβιστόπουλος Παύλος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Κυριακού Γρηγόρης, Πέρκας Στέλιος, Δημητριάδης Λεωνίδας, Αλατζόγλου Σάκης, Αναστασιάδης Γιώργος και ο Παζαρτσικλής Λάζαρος.

Εκ μέρους της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου συμμετέχει ο Χρόνης Μακρίδης π.γραμματέας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

Κατά την συνεδρίαση αποφασίσθηκε να οργανωθεί ο πολιτικός διάλογος με βάση τα κείμενα της επιτροπής θέσεων και στους δύο καλλικρατικούς δήμους με έμφαση στα αναπτυξιακά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα του νομού Κιλκίς.

Τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού, την έλλειψη των υποδομών αλλά και την προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις διαλόγου της επιτροπής με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής. 

Επισκέψεις σε φορείς, υπηρεσίες, επιχειρήσεις και μονάδες πρωτογενούς τομέα προκειμένου να ενημερωθεί η επιτροπή για τα θέματα που θέτουν ως προβλήματα αλλά και να ακούσει τις προτάσεις τους.

Να εμπλουτίσει τις θέσεις του κινήματος από την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες της πραγματικής οικονομίας αλλά και την ανάπτυξη συνεχούς διαδραστικής σχέσης με την κοινωνία.

Ακόμη να καλέσει και να κινητοποιήσει όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις προοδευτικές ιδέες και την προοδευτική-δημοκρατική παράταξη να συμμετέχουν με την ενεργό παρουσία τους και τις απόψεις τους στον προγραμματικό διάλογο.

Μέσω της ιστοσελίδας "kinimaallagis.gr" να εγγραφούν μέλη του κινήματος μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως σύνεδροι μέχρι την 28η Φεβρουαρίου.Να συμμετέχουν στην διαδικασία εκλογής συνέδρων στις 4 Μαρτίου.

Να πραγματοποιήσει ως επιστέγασμα αυτής της πορείας κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς στις αρχές Μαρτίου.

Η δημοκρατική παράταξη, το Κίνημα Αλλαγής φιλοδοξεί να αποτελέσει το όχημα προόδου που θα οδηγήσει την πατρίδα μας, όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι διαχρονικά κάνει η προοδευτική παράταξη, στην Νέα Εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου