Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς, ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς
Με επιστολή που απέστειλε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρείχε, μαζί με τους υπεύθυνους του Κεντρικού Φιλοπτώχου της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτας, στην εκστρατεία συλλογής καπακιών που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος προκειμένου να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο για την αξιοπρεπή αυτοεξυπηρέτηση κάποιου συνανθρώπου με τη Δράση "Μαζεύουμε Καπάκια Για Παιδιά Με Ειδικά Χαρίσματα".


Η επιστολή 
"Σεβασμιότατε,
με σεβασμό ζητάμε την ευλογία σας.

Με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» Νομού Κιλκίς θέλει να Σας ευχαριστήσει θερμότατα για τη στήριξή Σας, πνευματική και υλική, στις δράσεις που έχουμε αναλάβει για την ανακούφιση συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Οι ενέργειές Σας αποδεικνύουν για πολλοστή φορά την ανεξάντλητη αγάπη και μεγαλοθυμία σας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι διακρίνεστε στους κύκλους της Εκκλησίας μας για τη χρηστότητα του ήθους Σας, τη βαθύτατη ευσέβειά Σας και την άοκνη εργατικότητα, δεδομένου ότι αποτελείτε πρότυπο συνετού εκκλησιαστικού άνδρα.

Σεβασμιότατε,
παρακαλώ να δεχθείτε τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές μου για Kαλή Ευλογημένη Χρονιά με Υγεία. 

Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση."Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου